• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Het sleutelbeen is het botstuk tussen schouderblad en borstbeen. Hiermee is het sleutelbeen de verbinding tussen de arm en de rest van het lichaam. Vaak bij een val met uitgestrekte arm kunnen de bandjes van het sleutelbeen beschadigd raken. Dit kan in verschillende mate. Bij behoorlijke schade kan het kopje van het sleutelbeen als een pianotoets omhoog staan. Premed heeft verschillende braces die tijdens de revalidatie een goede ondersteuning kunnen zijn.


Welke producten voor sleutelbeen kunt u het beste kiezen?

Om het kapsel van het sleutelbeen rust te geven is de Mitella Ortho Medical (05634) voor de acute fase essentieel. Eventueel kan in een later stadium de Rugbrace Cellacare Clavicula (06067) een oplossing zijn. Deze brace geeft steun aan het sleutelbeen en verbeterd de houding.

zware medium lichte brace

De beste producten voor sleutelbeen op een rijtje

We hebben de zeer goede producten voor sleutelbeen nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Mitella Ortho Medical Schouder en Arm
05634

Een Ortho Rest Mitella wordt gedragen als draagondersteuning voor de schouder en arm en als bewegingsbegrenzer. De mitella immobiliseert de schouder en arm maar ook de elleboog en onderarm. Hierdoor wordt de klachten minder, en zorgt de mitella schouderbrace voor rust en ontspanning. De zwarte Ortho Rest mitella is zowel voor de linker, als voor de rechter zijde te gebruiken..

€ 16,40

Rugbrace Cellacare Clavicula Classic
06067

Sleutelbeenbandage Cellacare Clavicula Classic is een rugbrace voor het behandelen van clavicula fracturen door bewegingsbeperking en extensie. Deze sleutelbeenbrace werkt volgens het klassieke rugzakverband. De Clavicula Classic trekt de schouders naar achteren en houdt hierdoor de claviculafractuur samen of voor ondersteuning van de houding.

€ 33,19

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399