• GRATIS VERZENDEN
  VANAF € 60 INCL BTW

 • DESKUNDIG
  ADVIES

 • GROOT
  ASSORTIMENT

 • SNELLE
  LEVERTIJD

Winkelmand

€ 31,95 Prijs (incl. btw)

06067


Beschikbaar

Sleutelbeenbandage Cellacare Clavicula Classic is een rugbrace voor het behandelen van clavicula fracturen door bewegingsbeperking en extensie. Deze sleutelbeenbrace werkt volgens het klassieke rugzakverband. De Clavicula Classic trekt de schouders naar achteren en houdt hierdoor de claviculafractuur samen of voor ondersteuning van de houding.

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Algemene informatie over de Cellacare Clavicula Classic brace

 

Sleutelbeenbandage Cellacare Clavicula Classic is een rugbrace voor het behandelen van clavicula fracturen door bewegingsbeperking en extensie.

Deze sleutelbeenbrace werkt volgens het klassieke rugzakverband. De Clavicula Classic trekt de schouders naar achteren en houdt hierdoor de claviculafractuur samen of voor ondersteuning van de houding.

De rugbrace is eenvoudig en snel aan te leggen doormiddel van de twee individueel verstelbare klittenbandsluitingen aan de achterkant. De lengte van de schouderbanden kan door op maat knippen worden aangepast

De Cellacare Claviculabrace is huidvriendelijk en gemaakt van ademend materiaal voor passend temperatuur- en vochtigheidsmanagement. De brace is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal.

 

Kenmerken van de Sleutelbeenbandage Cellacare Clavicula

 

Leverbaar in 2 maten.

Gemaakt van ademend materiaal voor passend temperatuur- en vochtigheidsmanagement.

Wasinstructie: Cellacare Clavicula Classis is wasbaar op 30°C. Voordat je de brace gaat wassen is het wel belangrijk dat je de klittenbandsluiting sluit. De brace kan niet in de droger.

Unieke productcode (UPC)06067
ProducttypeBrace - Bandage
Categorieën Sleutelbeen, Sleutelbeen artrose en artritis, Sleutelbeen breuk fractuur, Sleutelbeen kapselband letsel, Sleutelbeen verbetering lichaamshouding, Sleutelbeen zwelling
Prijs (excl. btw)€ 29,31
Prijs (incl. btw)€ 31,95
BTW laag (9%)€ 2,64
Beschikbaarheid Beschikbaar
Category Orthopedische hulpmiddelen
Hoofdproduct Sleutelbeenbrace
Merk Lohmann & Rauscher
Indicaties Post O.K. clavicula, Claviculafractuur, Post-traumatische AC-/SC-klachten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399