• GRATIS VERZENDEN
  VANAF € 60 INCL BTW

 • DESKUNDIG
  ADVIES

 • GROOT
  ASSORTIMENT

 • SNELLE
  LEVERTIJD

Winkelmand

€ 16,40 Prijs (incl. btw)

05634


Beschikbaar

Een Ortho Rest Mitella wordt gedragen als draagondersteuning voor de schouder en arm en als bewegingsbegrenzer. De mitella immobiliseert de schouder en arm maar ook de elleboog en onderarm. Hierdoor wordt de klachten minder, en zorgt de mitella schouderbrace voor rust en ontspanning. De zwarte Ortho Rest mitella is zowel voor de linker, als voor de rechter zijde te gebruiken..

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Hoe kan ik de mitella aandoen en gebruiken

De onderarm kan hoger en lager worden ingesteld. De mitella heeft een draagband om de nek die gewatteerd is en met een duimlus voor een beter draagcomfort. Het polsdeel van de mitella wordt met een klittenbandverbinding ontsloten. Tevens heeft de ortho Rest Mitella een band voor om het lichaam om de schouder nog beter te immobiliseren. Met een extra rompband wordt de arm tegen de romp aan gedragen waardoor de arm niet naar buiten kan draaien (exorotatie) en/of van de romp afgeheven (abductie) kan worden.

De mitella is opgebouwd uit een aantal onderdelen

 • een verstelbare en extra gepolsterde zachte draagriem,
 • een katoenen luchtdoorlatende draagdoek met duimlus.
 • een rompband (beweging begrenzende band).
 • Hoe kan ik de maat van de mittela aanpassen

  De draagband en rompband zijn precies op maat in te stellen met D-ringverbindingen en klittenbandsluitingen. Maar de rompband en draagband zijn ook in te korten c.q. af te knippen (zgn. krokodillenbek met klittenbandsluiting). De mitella kan zowel links als rechts gedragen worden.
  Bepaal de juiste maat van de mitella door de afstand te meten van de elleboog tot aan de knokkels (MCP).

  Wat zijn de medische indicaties voor de mitela:

 • Immobiliseren van de schouder na een schouderfractuur
 • Antalgische immobilisatie van de arm en de onderarm bij een ontsteking
 • Fractuur aan het uiteinde van de bot van de opperarm die niet verplaatst is.
 • Immobilisatie van de elleboog
 • Unieke productcode (UPC)05634
  ProducttypeBrace - Bandage
  Categorieën Mitella met rompfixatie, Schouderbrace, Elleboog artrose en artritis, Elleboog breuk fractuur, Elleboog gewrichts problematiek, Elleboog luxatie en subluxatie, Elleboog overbelasting, Pols breuk fractuur, Pols breuk middenhandsbeentje, Schouder artrose en artritis, Schouder cuff ruptuur, Schouder impignement, Schouder kapselband letsel (slap laesie), Schouder luxatie subluxatie, Schouder overbelasting, Schouder revalidatie, Schouder slijmbeursontsteking, Sleutelbeen artrose en artritis, Sleutelbeen breuk fractuur, Sleutelbeen kapselband letsel, Sleutelbeen zwelling
  Prijs (excl. btw)€ 15,05
  Prijs (incl. btw)€ 16,40
  BTW laag (9%)€ 1,35
  Beschikbaarheid Beschikbaar
  Category Orthopedische hulpmiddelen
  Itemgroup 1
  Merk OrthoMedical
  Hoofdproduct Mitella
  Zoekkleur Zwart
  Indicaties Elleboog pathologie, Olecranonfractuur, Onderarmfractuur (totaal), Arthritis AC-/SC-gewricht, Supracondylaire humerusfractuur, Subcapitale humerusfractuur, Arthritis elleboog, Fractura carpaliae/metacarpaliae/phalangeae, Arthritis glenohumeralis, Fracturen algemeen, Ulnafractuur, Axillaris paralyse, Post O.K. clavicula, Post O.K. elleboog, Bovenarm pathologie, Humerusfractuur, Post O.K. pols, Post O.K. schouder, Post-traumatische AC-/SC-klachten, Post-traumatische elleboogklachten, Post-traumatische polsklachten, Post-traumatische reflexdystrofie van Südeck bovenste extremiteit, Post-traumatische schouderklachten, Contusie/haematoom (niet gespecificeerde regio), Radiusfractuur, Luxatie/subluxatie en distorsie (niet gespecificeerde regio), Schouder pathologie

  Aanbevolen producten

  Mail ons

  Bel ons

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

  +31 (0)30-2294399