• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Wanneer de bekkenbanden verslappen tijdens bijvoorbeeld zwangerschap kan dit instabiliteit van het bekken geven. 50-60% van de zwangere vrouwen hebben hier last van. Er kan pijn zijn rond het bekken, onderrug en benen. Ook kan bekkeninstabiliteit ontstaan na een ongeval. Hierdoor komt bekkeninstabiliteit ook bij mannen voor.


Welke brace voor het bekken kunt u het beste kiezen?

Wanneer er bekkeninstabiliteit is tijdens zwangerschap dan is de Lumbomed Laternity (06157) het beste. Voor na de zwangerschap is de Bekkenband Serola ( 06038) aan te raden. Is de instabiliteit behoorlijk of gaat het om instabiliteit bij de man dan is de Bekkenbrace SacroLoc (05941) geschikt.


zware medium lichte brace

De beste producten voor het bekken op een rijtje

We hebben de zeer goede producten voor het bekken nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Lumbamed Maternity Zwangerschapsband Medi
06157

Op het moment dat de lage rug klachten geeft tijdens de zwangerschap dan is dit de ideale bandage om te gebruiken. Ook wanneer het gewicht van de buik een rol gaat spelen binnen het dagelijks leven, dan kan de brace goed ondersteunen. De brace is aanpasbaar aan de groeiende buik. Welke maat heb ik nodig?

€ 73,84

Bekkenband Serola
06038

De Serola bekkenband is een combinatie van inelastische fixatieband die om het bekken wordt aangebracht en die wordt ondersteund door elastische spanbanden. Hierdoor kan een zeer goede fixatie worden ingesteld bij diverse klachten zoals bekkeninstabiliteit of symfysiolyse (symfysiolysis), tijdens of na de zwangerschap. De Serola band is geschikt bij matige tot forse bekkeninstabiliteit. De Serola S.I. – gordel heeft een gereduceerde dikte en bestaat uit een ademend materiaal.

€ 43,95

Bekkenbrace SacroLoc
05941

De SacroLoc is een bekkenbrace die stabiliseert en ontlast bij bekkeninstabiliteit, maar werkt eveneens goed tegen lage rugpijn. Aan de achterzijde van de SacroLoc bevinden zich 2 siliconen pelottes (drukkussens) die de sacro-iliacale gewrichten (SI-gewrichten) masseren, dit stimuleert de doorbloeding.

€ 168,32

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399