• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Vanaf € 168,32 Prijs (incl. btw)

05941


(0)

De SacroLoc is een bekkenbrace die stabiliseert en ontlast bij bekkeninstabiliteit, maar werkt eveneens goed tegen lage rugpijn. Aan de achterzijde van de SacroLoc bevinden zich 2 siliconen pelottes (drukkussens) die de sacro-iliacale gewrichten (SI-gewrichten) masseren, dit stimuleert de doorbloeding.

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Algemene informatie over de Sacroloc BekkenbraceDe bekkengewrichten bestaan uit 2 heiligbeengewrichten (links en rechts) en de schaambeenverbinding aan de voorzijde. Een SacroLoc is geschikt voor bekkeninstabiliteit tijdens of na een zwangerschap, slappe verbinding van de bekkengewrichten, slijtageklachten sacro-iliacaal gewricht (SI-gewricht), aangeboren afwijkingen (sacralisatie; hemi-sacralisatie), spierklachten en een status na operatieve ingrepen (spondylodese SI-gewrichten).

De sluiting van de SacroLoc vindt aan de voorkant van de brace plaats door een klittenbandverbinding. Twee extra spanbanden vergroten de druk rondom de bekkenring. Deze bekkenbrace wordt onder de kleding gedragen en hierdoor valt de SacroLoc niet op.


 

Kenmerken van de Sacroloc BekkenbraceIndividueel verstelbare klittenband met spanbanden

Twee siliconen heiligbeenpelottes

Materiaal: cawiton, polyamide, polyurethaan, viscose en elastodin

Het materiaal is lucht en vocht (transpiratie) doorlatend
Unieke productcode (UPC)05941
ProducttypeBrace - Bandage
Categorieën Bekkenband bekkeninstabiliteit, Bekken, Bekkenfractuur, Instabiliteit bekken, Bekken instabiliteit symfyse, Bekkenbodem pathologie, Bekken klachten rondom zwangerschap, Bekken pathologie, Heup SI problematiek, Rugpijn bij en na zwangerschap of bevalling
Prijs (excl. btw)€ 154,42
Prijs (incl. btw)€ 168,32
BTW laag (9%)€ 13,90
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399