• GRATIS VERZENDEN
  VANAF € 50

 • DESKUNDIG
  ADVIES

 • GROOT
  ASSORTIMENT

 • SNELLE
  LEVERTIJD

Winkelmand

€ 43,95 Prijs (incl. btw)

06038


Beschikbaar

Een niet elastische fixatieband met elastische spanbanden geeft een goede bekkenfixatie bij bekkeninstabiliteit of symfysiolyse (symfysiolysis), tijdens of na de zwangerschap. De Serola S.I. – gordel heeft een gereduceerde dikte en bestaat uit een ademend materiaal

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Algemene informatie over de Serola Bekkenband:De niet elastische fixatieband die om het bekken wordt aangebracht wordt extra ondersteund met elastische spanbanden, waardoor een nog betere fixatie ontstaat.

De Serola SI band functioneert als een externe steunband (ligament) die de bekkengewrichten (SI-gewrichten) en de schaambeenverbinding (symfyse) extra steun geeft. Het is praktisch onmogelijk om de band te strak om te doen. Omdat de band niet meegeeft wordt er een stopmoment gecreëerd waardoor de bekkengewrichten en de schaambeenverbinding bij elkaar houden worden.

Een eenvoudige test bewijst de werking van de Serola-band. Zittend op een stoel worden, onder weerstand, om de beurten de knieën naar boven gedrukt zonder de sacro iliacale band. Nadat hierbij pijnklachten ontstaan, wordt dezelfde test uitgevoerd met de Serola-band. Wanneer de pijnklacht(en) in lies en/of SI-gewrichten niet meer of minder aanwezig is/zijn, bewijst zich hier de werking van deze bekkenband.

De Serola bekkenband kruipt tijdens het dragen niet omhoog, omdat de band is voorzien van antislip materiaal die dit euvel voorkomt.Kenmerken van de Serola Bekkenband:Samenstelling van de SI-band is 100% katoen met een klittenbandsluiting.

Geschikt bij matige tot forse bekkeninstabiliteit

Wasbaar met de hand in lauwwarm water met zachte zeep.
Unieke productcode (UPC)06038
ProducttypeBrace - Bandage
Categorieën Bekken instabiliteit, Bekken, Instabiliteit bekken, Bekken instabiliteit symfyse, Bekken klachten rondom zwangerschap, Rugpijn bij en na zwangerschap of bevalling
Prijs (excl. btw)€ 40,32
Prijs (incl. btw)€ 43,95
BTW laag (9%)€ 3,63
Beschikbaarheid Beschikbaar
Category Orthopedische hulpmiddelen
Itemgroup 1
Merk Serola
Zoekkleur Grijs
Indicaties Partuspijn, Graviditeit, Hypermobiel SI gewricht, Post-partuspijn, Bekken pathologie, Bekkeninstabiliteit
Hoofdproduct Bekkenband

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399