• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 15u

Een luxatie of een subluxatie van de elleboog is het uit de kom of bijna uit de kom schieten van de elleboog. Dit kan eigenlijk alleen gebeuren door fors geweld. Vaak bij een val met gestrekte arm. Hierdoor kunnen het kapsel en de banden scheuren en de elleboog doen ontwrichten. De elleboog voelt dan los/instabiel aan, met soms een pijnlijke klik.


Welke elleboogbraces kunt u het beste kiezen?

Wanneer de elleboog uit de kom is geschoten dan is acuut een Mitella Ortho Medical (05634) een goede oplossing. In een verder verloop van het herstel is de Elleboog Push Med (02925) de ideale brace. Hiermee is de elleboog goed te immobiliseren en is ook de strekking te beperken.

zware medium lichte brace

De beste elleboogbraces op een rijtje

We hebben de zeer goede elleboogbraces nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Mitella Ortho Medical Schouder en Arm
05634

Een Ortho Rest Mitella wordt gedragen als draagondersteuning voor de schouder en arm en als bewegingsbegrenzer. De mitella immobiliseert de schouder en arm maar ook de elleboog en onderarm. Hierdoor wordt de klachten minder, en zorgt de mitella schouderbrace voor rust en ontspanning. De zwarte Ortho Rest mitella is zowel voor de linker, als voor de rechter zijde te gebruiken..

€ 16,40

Elleboogbrace Push Med Met Strekbeperker
02925

De Push med Elleboogbrace voorkomt overstrekken van het ellebooggewricht. Een Push med Elleboogbrace kan gemakkelijk worden ingesteld om overstrekken en pijnklachten te voorkomen. Een Push med Elleboogbrace is anatomisch gevormd en voorzien van siliconen strips om de elleboogbrace niet af te laten glijden.

€ 119,73

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399