• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 15u

De schouder wordt gevormd door de bovenarm en de kom van het schouderblad, ook wel schouderdak. Aangezien de schouderkom ondiep is, zit er een extra bindweefsel rand voor meer stabiliteit. Dit noemen ze het labrum. Ook is er een tweede gewricht, namelijk het AC-gewricht wat wordt gevormd door bovenste deel van het schouderblad en het sleutelbeen. Rond deze gewrichten zitten spieren en pezen. Bij een SLAP laesie zit er een scheur in het labrum. Het is vaak het gevolg van een te grote trekkracht van de bicepspees die aan het labrum vast zit. Je hebt een SLAP laesie in verschillende gradaties. De oorzaak zit is hem vaak in overbelasting en dan met name bij bovenhandse sporters. Maar ook na een trauma of spontaan bij veroudering. Premed heeft verschillende producten om de klachten tegemoet te komen.


Welke producten voor de schouder kunt u het beste kiezen?

Het beste product in eerste instantie bij een SLAP laesie is een Mitella Ortho Medical (05634). In een later stadium is de Schouderbrace Omo Train (00290) de brace die optimaal steun geeft.

zware medium lichte brace

De beste producten voor de schouder op een rijtje

We hebben de zeer goede producten voor de schouder nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Mitella Ortho Medical Schouder en Arm
05634

Een Ortho Rest Mitella wordt gedragen als draagondersteuning voor de schouder en arm en als bewegingsbegrenzer. De mitella immobiliseert de schouder en arm maar ook de elleboog en onderarm. Hierdoor wordt de klachten minder, en zorgt de mitella schouderbrace voor rust en ontspanning. De zwarte Ortho Rest mitella is zowel voor de linker, als voor de rechter zijde te gebruiken..

€ 16,40

Schouderbrace OmoTrain
00290

Klachten van het schoudergewricht worden met de OmoTrain schouderbrace verminderd. De OmoTrain verlicht de pijn en de beweeglijkheid (mobiliteit) wordt gestimuleerd.

€ 94,32

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399