• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

De pols is het gewricht dat gevormd wordt door de handwortelbeentjes en de twee botten van de onderarm, spaakbeen en ellepijp. Bij een polsbreuk is er een breuk in spaakbeen, ellepijp of beiden. Wanneer de stand door de breuk veranderd is, moet deze geopereerd worden.
Ook kan het scaphoid gebroken worden, dit is een van de handwortelbeentjes en degene die het meest gebroken wordt in de pols. Het scaphoid bevindt zich aan de duimzijde en breekt vaak bij een val op de uitgestrekte hand met overstrekte pols. Dus bij sporten als skateboarden, skaten, skeeleren, snowboarden of bij contact sport. De genezing is vaak traag, bewegingen van de duim zijn pijnlijk en de bewegingen van de pols zijn beperkt. Zowel tijdens het herstel na de breuk of bij het opbouwen van dagelijkse activiteiten heeft Premed verschillende producten die gebruikt kunnen worden.


Welke polsbraces kunt u het beste kiezen?

Als er een polsbreuk is dan is een mitella (05634) belangrijk om de pols goed te ondersteunen. Wanneer de pols na een fractuur nog behoorlijk geïmmobiliseerd moet worden dan is de Bauerfeind Polsbrace Manuloc long Plus (05874) de te gebruiken brace. Op het moment dat de pols al functioneler belast mag worden dan is de Polsbrace Wrist Lacer (05846) de beste brace.

zware medium lichte brace

De beste polsbraces op een rijtje

We hebben de zeer goede polsbraces nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Mitella Ortho Medical Schouder en Arm
05634

Een Ortho Rest Mitella wordt gedragen als draagondersteuning voor de schouder en arm en als bewegingsbegrenzer. De mitella immobiliseert de schouder en arm maar ook de elleboog en onderarm. Hierdoor wordt de klachten minder, en zorgt de mitella schouderbrace voor rust en ontspanning. De zwarte Ortho Rest mitella is zowel voor de linker, als voor de rechter zijde te gebruiken..

€ 16,40

Polsbrace Wrist Lacer
05846

De Polsbrace Wrist Lacer bevat een trekveter-snelsluiting. Het is de ideale sluiting bij een beperkte handfunctie en/of krachtverlies. Een gebruiksvriendelijke keuze, waarvoor u met de onderstaande filters eenvoudig de juiste keuze maakt.

€ 41,53

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399