• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Artrose in de enkel heeft verschillende oorzaken. Zo komt het voor bij mensen die vaak hun enkels verzwikken, ook een verkeerde stand van de enkel kan artrose geven en je ziet het vaak dat als de enkel gebroken is geweest.
Het geeft veel pijn en dagelijks beperkingen in het dagelijks leven met lopen. Zeker wanneer er knobbels (osteofyten) uitgroeien, neemt de pijn nog meer toe.
Opereren is dan een optie, maar voor die tijd is een brace het beste alternatief.


Welke enkel braces kunt u het beste kiezen?

Om de klachten bij enkelartrose tegemoet te komen is gebruik maken van een brace de ideale oplossing. De mate van klachten bepaald ook het type enkelbrace. Bij lichte klachten volstaat een lichte brace (05090), bij veel klachten is er ook meer ondersteuning nodig (02844). Premed heeft verschillende braces in verschillende mate van artrose. ook is het belangrijk te kijken naar waarvoor de brace gebruikt gaat worden, bijvoorbeeld dagelijks leven of sport.


zware medium lichte brace

De beste enkel braces op een rijtje

We hebben de zeer goede enkelbraces nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen

Enkelbrace MalleoTrain S
05090

De MalleoTrain S enkelbandage vervangt tapen van de enkel. Materiaalconcept: bijzonder rekbaar, lucht doorlatend en vochtafvoerend weefsel. Goede drukcompressie en een uitstekend draagcomfort. Voozien van een deels vast en een deel elastisch wikkelwikkelsysteem, die als een 8-lus om voet en enkel wordt gewikkeld.

€ 47,83

Enkelbrace Push Med
02844

Net als bij het intapen van het enkelgewricht is de Push med Enkelbrace gebaseerd op een functionele enkelbescherming.Dat wil zeggen dat de enkel snel gemobiliseerd en belast kan worden na een ongeval.Een Push med Enkelbrace heeft als eigenschap, dat hij naast stabiliteit ook compressie (druk) geeft om vocht en/of bloed rondom het enkelgewricht te laten opnemen in de bloed- en lymfecirculatie.Het draaien van de middenvoet (gewricht van Chopart) naar binnen (supinatie) en naar buiten (pronatie) wordt door de Push med Enkelbrace beperkt, waardoor verzwikkingen naar buiten (eversie) en naar binnen (inversie) worden voorkomen.

€ 109,58

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399