• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Vanaf € 47,83 Prijs (incl. btw)

05090


(0)

De MalleoTrain S enkelbandage vervangt tapen van de enkel. Materiaalconcept: bijzonder rekbaar, lucht doorlatend en vochtafvoerend weefsel.
Goede drukcompressie en een uitstekend draagcomfort. Voozien van een deels vast en een deel elastisch wikkelwikkelsysteem, die als een 8-lus om voet en enkel wordt gewikkeld.

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Algemene informatie:

Na een lichte enkelverstuiking, een operatie of na overbelasting geeft de MalleoTrain S compressie (druk) en stabiliteit.

Een wikkelbandage (strapsysteem) is individueel verstelbaar en geeft het bovenste spronggewricht steun en stabiliteit tegen herhaald verstuiken.

Indicaties: zwelling bij slijtage van het enkelgewricht (artrose) (Via de link kunt u meer informatie lezen over artrose en een geschikte enkelbrace) en gewrichtkapselirritatie of ontsteking (artritis), lichte enkelverstuiking (inversietrauma), preventie tegen terugkerende (recidiverende) enkelverstuikingen en status na operaties.

 

Kenmerken:Een MalleoTrain S is gemaakt van een speciaal gebreid materiaal, bestaande uit polyamide, cawiton, polyurethaan, elastodine en viscose

MalleoTrain S is vocht (transpiratie) en luchtdoorlatend

De MalleoTrain S is huidvriendelijk en gevormd naar de anatomie van de enkel

Deze brace kan in elke normale (sport)schoen worden gedragen

De wikkelband wordt als een 8-lus om de voet en enkel geslagen Deze band is individueel in te stellen en is vergelijkbaar met een tapeverband

 

De beste Enkelbraces bij premed

Deze brace is een van onze favorieten en is te vinden bij onze selectie: “Wat is de beste Enkelbrace”.

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399