• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Bij een verrekking van de lies, zijn het de spieren aan de binnenzijde van het bovenbeen die vaak door een verkeerde beweging teveel op rek zijn gekomen. Deze spieren in de lies lopen vanaf het schaambeen naar de binnenzijde van de knie. De verrekking zit vaak in de overgang van de pees naar de spier of in het verloop van de spier. Het herstel duurt vaak lang.


Welke producten voor de lies kunt u het beste kiezen?

Om de liezen te ondersteunen dan is een compressiebroek ideaal. Het geeft goed druk tegen de geblesseerde spieren, om ze op deze manier te ontlasten. De beste compressiebroek bij Premed zijn de Bioskin (05787) of de LP Trimbroek (01842)


zware medium lichte brace

De beste producten voor de lies op een rijtje

We hebben de zeer goede producten voor de lies nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Warmte Compressiebroek Ortho Medical
05787

Een ortho Support compressiebroek basic is gemaakt van neopreen. De ortho Support compressiebroek basic geeft compressie (druk) en warmte aan de bil-, lies- en bovenbeenspieren.

€ 37,17

Compressiebroek LP Trimbroek 712A
01842

Een lichtgewicht warmte vasthoudende broek of trimbroek houdt de spieren warm. De LP Trimbroek 712A heeft een preventieve werking op spier- en peesblessures aan lies-, bekken- en bovenbeenspieren.

€ 33,79

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399