• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Rondom het enkelgewricht bevinden zich de enkelbanden. Deze zijn er voor de stabiliteit van de enkel. Bij enkelbandletsel kan er sprake zijn van een verrekte of gescheurde enkelband na een verzwikking. Enkelbanden verrekken kan voorkomen aan de binnenkant van de enkel, maar in de meeste gevallen zijn het de banden aan de buitenkant. Vaak is er direct zwelling en pijn.


Welke producten voor de enkelbanden kunt u het beste kiezen?

Wanneer de enkelbanden behoorlijk verrekt zijn dan is de Enkelbrace ASO (02638) de beste brace. Gaat het om milder letsel of moet de brace gedragen worden met sporten, dan is de Zamst Filmistra Enkelbrace (06180) of bij voetbal de Enkelbrace Push Sports Kick (05869) aan te raden.

zware medium lichte brace

De beste producten voor de enkelbanden op een rijtje

We hebben de zeer goede producten voor de enkelbanden nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Enkelbrace ASO
02638

De ASO enkel brace is een super combinatie van een veterbrace met niet elastische banden. Ankercontructies van de A.S.O. Enkelbrace vergrendelen de hiel en sprongbot. Bandconstructie spronggewricht voorkomt schuiflade. Veterconstructie voor algehele stabiliteit. Extra (uitneembare) spalken binnen- en buitenenkel. Te gebruiken voor beide zijden. De brace is goed te gebruiken na een blessure, maar ook zeker preventief. Hij wordt bij veel sporten gebruikt, met name bij voetbal, tennis, basketbal, handbal, korfbal en hockey..

€ 58,10

Zamst Filmista Enkelbrace
06180

De FLIMISTA enkelbrace is door Zamst ontwikkeld en is een ultra dunne brace. Deze enkelbrace van Zamst is perfect te gebruiken als een preventieve brace. Doordat de Filmista gebruik maakt van nieuwe technieken en materialen is er een superlichte en ultra-dunne brace gemaakt met optimaal draagcomfort. 

€ 45,00

Enkelbrace Push Sports Kicx
05869

De ultradunne Push Sports Enkelbrace Kicx is een sportbrace die goede bescherming biedt tegen enkelverstuikingen. Via de zogenaamde kruisende Prophy-X bandondersteuning aan de buitenzijde van de Push Sports Enkelbrace Kicx en een versteviging aan de binnenzijde ontvangt de gebruiker goede enkel stabiliteit.

€ 59,87

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399