• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Rugartrose ontstaat wanneer de tussenwervelschijf, wat een soort stootkussen is, minder dik wordt. Dit komt voor op oudere leeftijd, bij fysiek zwaar werk of sport, overgewicht, maar ook bij een beenlengteverschil. Hierdoor ontstaat stijfheid en pijn na lang zitten of bij het opstaan. Ook komt het voor dat het wervelkanaal nauwer wordt en er een zenuw in de knel komt. Dit geeft vaak uitstraling naar de bil, maar ook soms naar de rest van het been, zelfs tot in de voet.
Een rugbrace is in deze situatie een uitkomst. Deze ondersteunt de onderrug optimaal in het dagelijks leven.


Welke rug braces kunt u het beste kiezen?

De rug met artrose is heel goed te ondersteunen met een brace. Aangezien artrose in de rug in verschillende mate klachten kan geven, heeft Premed ook meerdere braces in zijn assortiment. Wanneer de klachten aanzienlijk of acuut zijn dan is 02929 de beste brace. Wanneer de klachten milder zijn dan volstaat 05974.

zware medium lichte brace

De beste rug braces op een rijtje

We hebben de zeer goede rugbraces nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Rugbrace Push Med
02929

Verbetert de houding van de lenden-wervelkolom. Spannen van de elastische banden geeft compressie. Heeft metalen baleinen (individueel aanpasbaar en uitneembaar). Comfortabel draagbaar bij staan en zitten. Anatomische pasvorm afgestemd op mannen en vrouwen. Onopgemerkt onder de kleding te dragen. Sympress: extra zacht, goed ademend, min. dikte.

€ 238,24

Rugbrace Cellacare Dorsafit Comfort
05974

Cellacare Dorsafit Comfort is een dunne, lichte orthese voor het stabiliseren van de lage rug. stabiliserende werking door elastisch weefsel en vier geïntegreerde staven/baleinen. De rugbrace is anatomisch gevormd.

€ 48,50

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399