• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

De knie kan voor revalidatie in aanmerking komen na een breuk, peesletsel, overbelasting maar ook gewoon na een blessure. Na een breuk of peesletsel kan het gaan om revalidatie met of zonder operatie. In alle gevallen kan er gebruik gemaakt worden van een brace. Dit kan met een lichte steun tot volledige immobilisatie.
Ook de knieschijf kan ernstig geblesseerd raken. Door een trauma kan het zijn dat de knieschijf uit de kom schiet of zelfs in twee of meerdere stukken kan breken. In deze gevallen, zowel met als zonder operatie, kan een brace tijdens de revalidatie hulp bieden.


Welke producten voor de knie kunt u het beste kiezen?

Om de knie goed te stabiliseren is er een stevige brace nodig, de Kniebrace Mediortho (02651) is dan erg geschikt. Wanneer het gaat om een minder ernstige blessure, dan volstaat de Kniebrace Bioskin Crossfire (06123).
Als het om de knieschijf gaat, dan is de Kniebrace Bioskin Patella (02888) de beste brace.


missing image

De beste producten voor de knie op een rijtje

We hebben de zeer goede producten voor de knie nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Kniebrace Mediortho Collamed
02651

Goede stabilisering d.m.v. 4 fixatiebanden. Gepatenteerd physioglide-scharnier (rol-/glijbew.). Zijbandstablisering d.m.v. scharnierspalken. Bewegingsbeperkingen of standfixatie is instelbaar. Met instelbare buig- en/of strekbeperkingen. Stabiliteit, compressie en propriocepsis. Achterzijde heeft speciale ventilatievoorziening. Airtex voor elasticiteit en lucht doorlaatbaarheid.

€ 162,41

Kniebrace Bioskin Crossfire Gel
06123

Deze ondersteunende scharnierende kniebrace is licht van gewicht en ideaal voor mensen die herstellen van verschillende knieblessures. Door gebruik te maken van de kniebrace blijft men mobiel en actief tijdens het herstel van de blessure. Een extreem lichtgewicht en flexibel scharnier biedt meer gewrichtsstabiliteit terwijl het volledige bewegingsvrijheid biedt. De basiskous van de CrossFire Conforma Hinge heeft een siliconen pelotte rond de patella en zorgt voor compressie om zwelling te verminderen en pijnverlichting te bieden. Aan de achterzijde van de knie is het Cirrus-materiaal geplaatst zonder irriterende naden. Dit achterpaneel is in een licht gebogen positie genaaid, waardoor opeenhoping achter de knie vrijwel wordt voorkomen.   Welke maat heb ik nodig?

€ 88,07

Kniebrace BioSkin Patella Stabilizer Conforma Hinge
02888

De Bioskin Patella Stabilizer met Corforma-scharnier is zeer geschikt ter ondersteuning bij patella klachten, zwelling en artrose van de knie. De corforma scharnieren zorgen voor extra stabiliteit maar door het ontwerp blijft de kniebrace licht en comfortabel.

€ 98,31

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399