• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Revalidatie van de duim kan zijn na een breuk, peesletsel, overbelasting maar ook gewoon na een blessure. Na een breuk of peesletsel kan het gaan om revalidatie met of zonder operatie. In alle gevallen kan er gebruik gemaakt worden van een brace. Dit kan met een lichte steun tot volledige immobilisatie.


Welke producten voor de duim kunt u het beste kiezen?

Afhankelijk van de ernst van de blessure of operatie is er te bepalen welke brace het beste is. Wanneer het gaat om een ernstig beeld dan is de Orliman Kunstof Duimspalk (05216) de beste oplossing. Gaat het om een mildere situatie of is het herstel in een gevorderd stadium dan is de Bauerfeind RhizoLoc Duimbrace (00179) aan te raden. Verder zijn tijdens een duimrevalidatie de Oefenband Theraband Handtrainer (02472) en de Handtrainer Cando Digi-Flex (05588) mooie producten om het herstel te bevorderen.

missing image

De beste producten voor de duim op een rijtje

We hebben de zeer goede producten voor de duim nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Orliman Kunststof duimspalk
05216

De Orliman Manutec Duimspalk is van kunststof en zorgt voor fixatie van het eerste gewricht van de duim. De geperforeerde structuur geeft deze Orliman kunststof duimspalk extra ventilatie. Dankzij het harde kunststof materiaal wordt het duimgewricht volledig gefixeerd om in rust te genezen.

€ 30,71

Bauerfeind RhizoLoc Duimbrace
00179

Een Bauerfeind RhizoLoc duimorthese geeft bescherming van het basisgewricht (CMC I) van de duim en het duimgewricht (MCP I) bij onvoldoende stabiliteit en artrose.

€ 51,83

Oefenband Thera-Band Handtrainer normale afmeting
02472

Variabele weerstandstraining hand/vingers/onderarm. Verstevigt grip, verhoogt behendigheid/mobiliteit. Verbetert de fijne en grove motoriek. Tevens geschikt voor warmte- en koudetherapie. Weerstand via kleurcodes.

€ 14,93

Handtrainer Cando Digi-Flex
05588

De Digi-Flex is een handtrainer en vingertrainer om de spierkracht, coördinatie en mobiliteit (beweeglijkheid, flexibiliteit) van de hand en de vingers te trainen. Een Cando Digi-Flex beschikt over 4 afzonderlijke druktoetsen met weerstandsveren om vier vingers geïsoleerd of apart te oefenen. Daarnaast beschikt de Cando Digi-Flex over 3 veren om de gezamenlijke handspieren tegelijk te trainen. De kleur van de Cando Digi-Flex trainers bepaalt de weerstandsklassen.

€ 23,63

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399