• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 15u

Reuma in de voet kan zich op meerdere manieren uiten. Er is vaak pijn, zwelling, stijfheid en eventueel een branderig gevoel. Ook kan het zijn er extra botvorming is of scheefgroei. Hierdoor zijn er vaak veel klachten bij staan en lopen en komt het voor dat schoenen teveel gaan knellen. Op deze manier kan er een reumatische voet ontstaan.
Jicht is een reuma vorm die in de voet voorkomt. Hierbij is de urinezuur spiegel te hoog en hoopt zich op in gewrichten. De grote teen is dan het meest voorkomend.


Welke producten voor de voet kunt u het beste kiezen?

Als de voet ondersteunt moet worden dan is de Steunzool Globo Tec (04454) een goede oplossing. Gaat het om demping dan is juist de Inlegzool ViscoPed (00202) beter. Wanneer het de grote teen is die de klachten geeft, dan is de Sofy Plant Hallux (01525) een oplossing.

zware medium lichte brace

De beste producten voor de voet op een rijtje

We hebben de zeer goede producten voor de voet nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Steunzool GloboTec Comfort Sport
04454

Volledige steunzool. Geschikt voor ondersteuning van platvoeten. Bij vermoeidheid en pijn rond de enkel. Extra dunne hiel. Hoog draagcomfort. Geschikt bij landurig staan, lopen en rennen. Schoenmaat 35 t/m 48.

€ 33,05

Inlegzool ViscoPed Schokabsorbeerder
00202

In alle schoenen te dragen. Schokabsorptie en drukverdeling. Huidvriendelijk materiaal. Zachte polstering t.p.v. basis metatarsalia. Anatomisch gevormde inlegzool.

€ 65,21

Sofy Plant Hallux Valgus MCP I bescherming
01525

Pijnlijk basisgewricht grote teen. Slijmbeursontsteking grote teen. Operatieve grote teencorrectie. Erg zachte en gladde bescherming. Materiaal: Stevige polymeer-gelstructuur. Tegen druk- en frictieproblemen. Kan bijgeknipt worden en is wasbaar. Hypo-allergeen, zonder bacteriegroei.

€ 22,23

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399