• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

In de rug komt reuma ook veel voor. Dit kan fibromyalgie zijn, maar ook bijvoorbeeld de ziekte van Bechterew. Fibromyalgie is een wekendelenreuma, die klachten geeft in de spieren en geeft pijn, stijfheid en vermoeidheid. De ziekte van Bechterew is een ontstekingsreuma in de gewrichten. Naast de rug kan dit zich ook uiten in de schouders, heupen en knieen.


Welke rugbraces kunt u het beste kiezen?

Voor een maximale steun, dan is de Rugbrace Push Med (02929) de beste die er is. Gaat het om een goede steun van de onderrug dan geeft Rugbrace Cellacare (05974) een optimale steun. Wanneer de bovenrug ondersteunt moet worden dan is Scoliose Rug Rechthouder (09016) een ideale oplossing.

zware medium lichte brace

De beste rugbraces op een rijtje

We hebben de zeer goede rugbraces nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Rugbrace Push Med
02929

Verbetert de houding van de lenden-wervelkolom. Spannen van de elastische banden geeft compressie. Heeft metalen baleinen (individueel aanpasbaar en uitneembaar). Comfortabel draagbaar bij staan en zitten. Anatomische pasvorm afgestemd op mannen en vrouwen. Onopgemerkt onder de kleding te dragen. Sympress: extra zacht, goed ademend, min. dikte.

€ 238,24

Rugbrace Cellacare Dorsafit Comfort
05974

Cellacare Dorsafit Comfort is een dunne, lichte orthese voor het stabiliseren van de lage rug. stabiliserende werking door elastisch weefsel en vier geïntegreerde staven/baleinen. De rugbrace is anatomisch gevormd.

€ 48,50

Scoliose Rug Rechthouder Ortho Medical
09016

De rugrechthouder is een brace die een vergrote kromming van de bovenrug weet te corrigeren. Het is een veel voorkomend probleem dat de rug een overmatige kromming heeft. Dit kan erfelijk zijn, maar komt ook juist voor bij teveel inactiviteit of bijvoorbeeld gamen bij kinderen. Door de rechthouder van Ortho Medical te dragen wordt de rug ondersteund om deze kromming te verminderen. Welke maat heb ik nodig? Meet de omtrek van uw borst, net onder de oksels. In de tabel kunt u zien welke maat u nodig heeft.

€ 29,95

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399