• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Reuma in de pols is veel voorkomend. Het uit zich vaak aan beide polsen. Ook hier zie je zwelling, pijn en stijfheid. De polsen zijn beperkt in bewegen en geven al pijn bij het gebruik in dagelijks leven en kracht zetten is dan ook bijna niet te doen. Om de pols te ondersteunen in het dagelijks leven is het aan te raden om een brace te gebruiken. Daarnaast is het goed om met de pols te oefenen.


Welke polsbraces kunt u het beste kiezen?

Wanneer de klachten dusdanig zijn dat de pols volledig rust nodig heeft dan is de Immobilisatie Spalk Spasme (09014) de beste brace. Als het gaat om een behoorlijke steun in het dagelijks leven waarbij de hand nog best gebruikt kan worden, dan is de Polsbrace Wrist Lacer (05846) de juiste. Wanneer er een lichte ondersteuning nodig is binnen het dagelijks leven dan is de Polsbrace Push Med (02921) een goede oplossing.

zware medium lichte brace

De beste polsbraces op een rijtje

We hebben de zeer goede polsbraces nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Immobilisatie Spasme Spalk Hand en Pols OM
09014

De Ortho Medical Functional Resting Splint is een immobilisatie spalk voor de onderarm, pols, vingers en duim. De immobilisate spalk van Ortho Medical is gemaakt van een zachte schuimvulling aan de binnenzijde wat een comfortabel gevoel geeft aan de hand. De immobilisatie spalk is vast te zetten door middel van zachte klittenbanden.  Welke maat heb ik nodig? Meet de omtrek van de pols, in de tabel is te zien welke maat je nodig hebt.

€ 39,95

Polsbrace Wrist Lacer
05846

De Polsbrace Wrist Lacer bevat een trekveter-snelsluiting. Het is de ideale sluiting bij een beperkte handfunctie en/of krachtverlies. Een gebruiksvriendelijke keuze, waarvoor u met de onderstaande filters eenvoudig de juiste keuze maakt.

€ 41,53

Polsbrace Push Med
02921

Sterk bewegingsbeperkende spalk aan buigzijde pols. Kunststof baleinen aan strekzijde van de pols. Beperking van buigen en bewegingsremming strekken. Ondersteuning en bescherming. Mate van compressie instelbaar met elastische band. Gemakkelijk met 1 hand om pols te sluiten. Voorzien van comfortzones van gepolsterd materiaal.

€ 88,10

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399