• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 15u

Reuma in de duim komt zeer veel voor. Reuma symptomen in de duim zijn zwelling, pijn en stijfheid. De klachten kunnen zo erg zijn, dat de duim bijna niet kan buigen of strekken, hij kan kraken of er kan een scheefstand ontstaan. Om deze klachten te verminderen en om zelfs een operatie te voorkomen is het gebruik van een brace en producten om met de duim te oefenen aan te raden.


Welke duimbraces kunt u het beste kiezen?

Wanneer alleen de duimbasis is aangedaan, dan is de Duimbrace CMC Push (05199) de beste brace. Wanneer de hele duim is aangedaan dan is de Orliman Kunststof Duimspalk (05216) aan te raden om goed te immobiliseren. Wanneer de brace functioneler moet zijn, dan is de Bauerfeind RhizoLoc (00179) erg goed. Producten om te oefenen zijn Cando Foamballen (06172) of Handtrainer Cando Digi-Flex (05588).

zware medium lichte brace

De beste producten voor de duim op een rijtje

We hebben de zeer goede producten voor de duim nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Duimbrace CMC Push ortho
05199

Pijnverlichting, meer stabiliteit, een verbeterde grijp- en handfunctie worden bij slijtageklachten van het basisgewricht van de duim gerealiseerd met de Push CMC orthese.

€ 61,49

Orliman Kunststof duimspalk
05216

De Orliman Manutec Duimspalk is van kunststof en zorgt voor fixatie van het eerste gewricht van de duim. De geperforeerde structuur geeft deze Orliman kunststof duimspalk extra ventilatie. Dankzij het harde kunststof materiaal wordt het duimgewricht volledig gefixeerd om in rust te genezen.

€ 30,71

Bauerfeind RhizoLoc Duimbrace
00179

Een Bauerfeind RhizoLoc duimorthese geeft bescherming van het basisgewricht (CMC I) van de duim en het duimgewricht (MCP I) bij onvoldoende stabiliteit en artrose.

€ 51,83

CanDo Foamballen 3 stuks Handtherapie
06172

CanDo Memory foam handballen zijn perfect voor de vroege stadia van handtherapie. De set bestaat uit 3 verschillende ballen met verschillende weerstanden. 

€ 16,37

Handtrainer Cando Digi-Flex
05588

De Digi-Flex is een handtrainer en vingertrainer om de spierkracht, coördinatie en mobiliteit (beweeglijkheid, flexibiliteit) van de hand en de vingers te trainen. Een Cando Digi-Flex beschikt over 4 afzonderlijke druktoetsen met weerstandsveren om vier vingers geïsoleerd of apart te oefenen. Daarnaast beschikt de Cando Digi-Flex over 3 veren om de gezamenlijke handspieren tegelijk te trainen. De kleur van de Cando Digi-Flex trainers bepaalt de weerstandsklassen.

€ 23,63

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399