• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Door een val of een ongeluk kan een vinger volledig of gedeeltelijk uit de kom schieten. Alle vingers bestaan uit 2 gewrichten en dus 3 botjes. Het is vaak de eerste, gerekend vanaf de hand, die uit de kom schiet. Het gebeurd vaak door een val of tijdens het sporten. Om het gewricht weer goed te laten herstellen is immobiliseren belangrijk.


Welke vingerbraces kunt u het beste kiezen?

Wanneer het uiterste topje is geluxeerd dan is de Vingerspalk Kootprotector (03119) de beste keuze. Wanneer het om de andere gewrichten gaat in de vinger dan is de Vingerspalk Buddyloops (05546) de beste oplossing. Gaat het om meerdere vingers en/of de duim dan is de Orliman Hand en Duimspalk aan te raden.

zware medium lichte brace

De beste vingerbraces op een rijtje

We hebben de zeer goede vingerbraces nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Vingerspalk Buddy Loops per 5 stuks
05546

Buddy Loops zijn herbruikbare vingerspalken die je vingers beschermen. Het lus-ontwerp van de Buddy Loops is eenvoudig en snel te gebruiken door 1 of zelfs 2 buddy loop per vinger te combineren . De zachte foam binnenbekleding van de Buddy Loops zorgt voor een goede anti-slip werking en is daarmee ook zeer comfortabel.. Deze vinger spalk is zeer geschikt bij het behandeling van verstuikte, gezwollen en geblokkeerde vingers

€ 27,95

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399