• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Bij een luxatie of een knie uit de kom is het vaak de knieschijf die uit de kom is geschoten. De knieschijf is het losliggende botstuk aan de voorzijde van de knie, wat in het gootje van het bovenbeen behoort te glijden. Door een trauma kunnen het kapsel en de banden rondom de knieschijf scheuren waardoor er een patella luxatie ontstaat. Voor een goed herstel is het belangrijk de knieschijf te immobiliseren.


Welke kniebraces kunt u het beste kiezen?

Om de knieschijf te immobiliseren is een brace een must, maar blijft de knieschijf een moeilijk te stabiliseren bot. De Kniebrace BioSkin (01623) is hierbij de beste brace keuze. Gevolgd door de Genumedi PT (06160).

zware medium lichte brace

De beste kniebraces op een rijtje

We hebben de zeer goede kniebraces nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Kniebrace BioSkin Q Brace instapbrace knieschijf fixatie
01623

Individueel aanpasbare knieschijfstabilisator. T-Strap met klittenband voor knieschijfcorrectie. Zeer geschikt bij knieschijfklachten tijdens sport. BioSkin is dun met zeer goede warmteregulatie. BioSkin is hypo-allergeen (geen huidirritaties). BioSkin volgt bewegingen van het lichaam (2e huid). SkinLoc voor de perfecte lichaamsaansluiting. SmartSkin voor een optimale vochtregulatie.

€ 95,95

Genumedi PT Kniebrace Medi
06160

Bij klachten van de knieschijf is deze brace uitermate geschikt. Ook wanneer de knieschijf uit de kom is geweest, patella luxatie, geeft de brace een optimale ondersteuning. De siliconen pelotte rond de patella, zorgt voor compressie om zwelling en pijnverlichting. De extra klitterband geeft extra compressie aan de buitenzijde voor extra bescherming. De brace is goed te gebruiken in het dagelijks leven en bij het sporten. Welke maat heb ik nodig?  

€ 87,51

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399