• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Het kapsel van de pols is een vlies rondom de pols, wat eigenlijk als een jas zit rondom het gewricht. Het kapsel is er voor om steun/stevigheid te geven en uiterste bewegingen te beperken. Het kapsel kan oprekken of scheuren, maar ook door overbelasting ontsteken. De klachten die zich voordoen zijn pijn, zwelling en verhoogde temperatuur. Premed heeft een aantal braces die gebruikt kunnen worden om deze klachten tegemoet te komen.


Welke polsbraces kunt u het beste kiezen?

Om het kapsel van de pols goed te ondersteunen is de Polsbrace Wrist Lacer (05846) de beste brace. Wanneer het gaat om de pols weer functioneel te kunnen gebruiken of bij het opbouwen van sport, dan is de Polsbrace Push Sports (05858) de ideale brace.

zware medium lichte brace

De beste polsbraces op een rijtje

We hebben de zeer goede polsbraces nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Polsbrace Wrist Lacer
05846

De Polsbrace Wrist Lacer bevat een trekveter-snelsluiting. Het is de ideale sluiting bij een beperkte handfunctie en/of krachtverlies. Een gebruiksvriendelijke keuze, waarvoor u met de onderstaande filters eenvoudig de juiste keuze maakt.

€ 41,53

Polsbrace Push Sports
05858

De Push Sports Polsbrace stabiliseert functioneel het polsgewricht met stevige baleinen. Bij de Sports Polsbrace van Push is de handpalm vrij. Een elastische wikkelband ondersteunt de stabiliteit van de Push Sports Polsbrace en geeft compressie (druk) op het polsgewricht.

€ 41,15

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399