• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Het kapsel van de knie is een vlies rondom de knie, wat eigenlijk als een jas zit rondom het gewricht. Het kapsel is er voor om steun/stevigheid te geven en uiterste bewegingen te beperken. Het kapsel kan oprekken of scheuren, maar ook door overbelasting ontsteken. Ook kan er door irritatie zich een kapselplooi vormen. De klachten die zich voordoen zijn pijn, zwelling en verhoogde temperatuur. Vaak ook verminderde buiging en kraken of het op slot gaan van de knie. Het kapsel van de knie wordt op sommige plekken verstevigd met de kniebanden. De knie heeft er 2, namelijk de binnenste en buitenste knieband. Deze banden bevinden zich dan ook aan de binnenkant en buitenkant van de knie. De functie is dan ook om de knie steun te geven aan zijdelingse bewegingen. Op het moment dat bij een trauma deze bewegingen te ver gaan kan een knieband oprekken of inscheuren. Er is dan pijn, stijfheid, een instabiel gevoel en vaak juist geen zwelling van de hele knie. Premed heeft een aantal braces die gebruikt kunnen worden om deze klachten van het kapsel en de banden tegemoet te komen.


Welke kniebraces kunt u het beste kiezen?

Bij zwaar letsel aan de kruisbanden dan is de Bio Skin Gladiator (05345) de beste brace. Wanneer het om oprekken van de kruisbanden gaat of het zijn de kniebanden dan volstaat de Kniebrace Genu Train S Pro (05461). Om na bandletsel het sporten weer op te pakken is de Genumedi Pro Kniebrace (06159) de ideale brace.

zware medium lichte brace

De beste kniebraces op een rijtje

We hebben de zeer goede kniebraces nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Kniebrace BioSkin Gladiator Sport Omslagbrace
05345

Met Instelbare scharnierspalken, cirkelvormige banden op vier niveaus (voor en achter gescheiden) en als omslagbrace (Wrap around front closure) ontwikkeld is de BioSkin Gladiator Sport een brace die gebruikt wordt bij (voorste + achterste) kruisband-, meniscus-, kniezijbandletsels en gewrichtkapselontsteking (artritis).

€ 266,21

Kniebrace GenuTrain S Pro
05461

De GenuTrain S Pro is een actieve kniebrace met instelbare, buigbeperkende én strekbeperkende scharnier spalken om het gewricht te beschermen tegen ongewenste bewegingen.

€ 156,36

Genumedi Pro Kniebrace Medi
06159

Bij acute knieblessures, maar ook bij overbelasting of zwelling in de knie geeft deze brace een optimale ondersteuning. De scharnieren geven veel steun aan de knie. De siliconen pelotte rond de patella, deze zorgt voor compressie om zwelling te verminderen en pijnverlichting te bieden. Tevens geeft deze ring drukontlasting rond de knieschijf. De brace is goed te gebruiken in het dagelijks leven, maar ook met sporten. Welke maat heb ik nodig?  

€ 118,40

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399