• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Enkelinstabiliteit ontstaat meestal door een eerder doorgemaakte verzwikking. Hierdoor zijn vaak de enkelbanden blijvend opgerekt, waardoor de enkel instabiel blijft. Ook kan het zijn dat door een eerder doorgemaakte verzwikking er een functionele instabiliteit aanwezig is. Hierbij zijn de spieren te zwak om de enkel voldoende stabiliteit te geven.


Welke producten voor de enkel kunt u het beste kiezen?

Bij behoorlijke instabiliteit dan is de Enkelbrace ASO (02638) de beste. Gaat het om lichtere stabiliteit of gaat het om sport dan is de Zamst Filmistra (06180) ideaal.Om de spieren te trainen in relatie tot de enkelinstabiliteit dan zijn de Tunturi Balance Pad (06080) en de Oefentol (00731) ideale producten.


zware medium lichte brace

De beste producten voor de enkel op een rijtje

We hebben de zeer goede producten voor de enkel nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Enkelbrace ASO
02638

De ASO enkel brace is een super combinatie van een veterbrace met niet elastische banden. Ankercontructies van de A.S.O. Enkelbrace vergrendelen de hiel en sprongbot. Bandconstructie spronggewricht voorkomt schuiflade. Veterconstructie voor algehele stabiliteit. Extra (uitneembare) spalken binnen- en buitenenkel. Te gebruiken voor beide zijden. De brace is goed te gebruiken na een blessure, maar ook zeker preventief. Hij wordt bij veel sporten gebruikt, met name bij voetbal, tennis, basketbal, handbal, korfbal en hockey..

€ 58,10

Zamst Filmista Enkelbrace
06180

De FLIMISTA enkelbrace is door Zamst ontwikkeld en is een ultra dunne brace. Deze enkelbrace van Zamst is perfect te gebruiken als een preventieve brace. Doordat de Filmista gebruik maakt van nieuwe technieken en materialen is er een superlichte en ultra-dunne brace gemaakt met optimaal draagcomfort. 

€ 45,00

Tunturi Balance Pad TPE
06080

Door de instabiliteit van het materiaal van de Tunturi Balance Pad moet je op zoek naar een correcte lichaamshouding en de juiste spierspanning. Met de Tunturi Balance Yoga Pad train je balans, coördinatie, stabiliteit en reactievermogen.

€ 35,99

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399