• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Een gebroken duim kan variëren van een redelijk eenvoudige, nette breuk tot een complexe meervoudige breuk waarbij operatief ingrijpen noodzakelijk is. Omdat een gebroken duim je hele leven kan beïnvloeden, van eten tot het uitoefenen van je beroep, moet je deze blessure altijd serieus nemen.


Welke duimbraces kunt u het beste kiezen?

Wanneer de duim na een breuk en een gipsperiode nog behoorlijke steun nodig heeft, dan is de Orliman Kunststof Duimspalk (05216) het beste product. Op het moment dat de breuk heeft gezeten rond CMC-1, dus het basisgewricht, dan is de Duimbrace CMC Push Ortho (05199) de beste brace. Wanneer het de bedoeling is om een brace te gebruiken bij het opbouwen van werkzaamheden of sport dan is de Bauerfeind RhizoLoc Duimbrace (00179).

zware medium lichte brace

De beste duimbraces op een rijtje

We hebben de zeer goede duimbraces nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Orliman Kunststof duimspalk
05216

De Orliman Manutec Duimspalk is van kunststof en zorgt voor fixatie van het eerste gewricht van de duim. De geperforeerde structuur geeft deze Orliman kunststof duimspalk extra ventilatie. Dankzij het harde kunststof materiaal wordt het duimgewricht volledig gefixeerd om in rust te genezen.

€ 30,71

Duimbrace CMC Push ortho
05199

Pijnverlichting, meer stabiliteit, een verbeterde grijp- en handfunctie worden bij slijtageklachten van het basisgewricht van de duim gerealiseerd met de Push CMC orthese.

€ 61,49

Bauerfeind RhizoLoc Duimbrace
00179

Een Bauerfeind RhizoLoc duimorthese geeft bescherming van het basisgewricht (CMC I) van de duim en het duimgewricht (MCP I) bij onvoldoende stabiliteit en artrose.

€ 51,83

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399