• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Rond de voet kan je op meerdere plaatsen klachten krijgen van een ontstoken slijmbeurs. Maar het meest voorkomend is die rond de hallux, vaak als deze een scheefstand heeft. Door scheefstand van de grote teen, schuurt de knobbel vaak behoorlijk langs de schoen. Aangezien er over de knobbel van de hallux valgus een slijmbeurs ligt, kan deze door het schuren ontstoken raken. Hierdoor ontstaat er extra zwelling, pijn en roodheid.


Welke producten voor de voet kunt u het beste kiezen?

Ter bescherming van de slijmbeurs heeft Premed een aantal producten in het assortiment. De beste zijn Sofy Plant Hallux Valgus (01525) en Grote teen beschermhoes Sofy (02533). Ook is het mogelijk de teen te corrigeren, zodanig dat de slijmbeurs minder gecomprimeerd wordt. Dan is Teenortese ValguLoc (04862) het beste product.

zware medium lichte brace

De beste producten voor de voet op een rijtje

We hebben de zeer goede producten voor de voet nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Sofy Plant Hallux Valgus MCP I bescherming
01525

Pijnlijk basisgewricht grote teen. Slijmbeursontsteking grote teen. Operatieve grote teencorrectie. Erg zachte en gladde bescherming. Materiaal: Stevige polymeer-gelstructuur. Tegen druk- en frictieproblemen. Kan bijgeknipt worden en is wasbaar. Hypo-allergeen, zonder bacteriegroei.

€ 22,23

Grote teen beschermhoes Sofy Plant Hallux Valgus
02533

Blijft goed gefixeerd zitten met voorvoetband. Met gel geimpregneerde elastische verbandstof. Beschermt tegen druk, frictie en beschadigde huid. Kan bijgeknipt worden en is wasbaar. Hypo-allergeen, zonder bacteriegroei.

€ 26,73

Teenorthese ValguLoc II Grote teen correctie
04862

Bij een vergroeiing van de grote teen (hallux valgus) geeft de ValguLoc II een correctie voor de juiste stand of voorkomt een verslechtering van de ongewenste stand.

€ 70,25

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399