• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

De knie bestaat uit de verbinding bovenbeen met het onderbeen, met in het gootje van het bovenbeen de knieschijf. Tussen onderbeen en bovenbeen liggen 2 menisci en wordt het gewricht bij elkaar gehouden door de knie- en kruisbanden. Tevens hechten er rondom de knie verschillende pezen van spieren aan. Deze zorgen voor de actieve stabiliteit en voor het bewegen van de knie. Op het moment dat deze spieren/pezen teveel of verkeerd worden gebruikt kunnen ze overbelast raken. Ook het kniegewricht zelf of de knieschijf kan overbelast raken. Voor deze verschillende soorten van overbelasting heeft Premed verschillende producten om deze klachten te verminderen en te ondersteunen.


Welke kniebraces kunt u het beste kiezen?

Om de pees aan de voorzijde van de knie bij een overbelasting te ondersteunen heeft Premed een heel assortiment aan braces. Ook heeft Premed een rangschikking gemaakt voor wat betreft de beste braces. Hierbij zijn Kniebrace Push med Patellabrace (00980), Kniebrace Push Sports Patellabrace (05859) en Patellabrace Patellavator (06076) de beste 3.

zware medium lichte brace

De beste kniebraces op een rijtje

We hebben de zeer goede kniebraces nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Kniebrace Push med Patellabrace
00980

De Push med Patellabrace extra druk op de aanhechting van de kniepees. Dit is te gebruiken bij een overbelasting van de kniepees. En is te gebruiekn voor in het dagelijksleven of tijdens het sporten. De brace geeft een hoge mate van effectiviteit, comfort en kwaliteit. Door een klitterbandsysteem is de druk instelbaar en zorgt voor een goed positie-onderhoud. De patellabrace is voorzien van een siliconen-pelotte en is gemaakt van sympress.

€ 42,87

Kniebrace Push Sports Patellabrace
05859

Door met een pelotte (drukkussen) druk op de kniepees uit te oefenen zorgt de Push Sports Patellabrace er voor dat de aanhechting op het scheenbeenbot, de kniepees en het kraakbeen achter de knieschijf ontlast worden.

€ 24,67

Patellabrace Patellavator
06076

De Patellabrace van patellavator is een brace die geschikt is bij klachten aan de kniepees. De patellabrace biedt ondersteuning aan de knieklachten. Het voordeel van de patellavator is het systeem waarmee de brace kan worden ingesteld. Zowel links als rechts van het drukpunt zitten 2 koorden welke afzonderlijk instelbaar zijn. Hierdoor is de druk op de patellapees goed in te stellen.

€ 46,99

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399