• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

In de schouder zitten verschillende slijmbeurzen. Deze slijmbeurzen zijn bedoeld om de pezen soepel langs elkaar en langs bot te laten glijden. Bij overbelasting en een val op de schouder is het mogelijk dat de slijmbeurs van de schouder ontstoken raakt. De pijn zit rond de schouder, maar kan ook uitstralen naar de bovenarm. Gebruik van de arm is pijnlijk, net als erop liggen.


Welke schouderbraces kunt u het beste kiezen?

Er zijn verschillende soorten braces om de slijmbeurs te doen verminderen. In de acute fase is er natuurlijk de mitella, Mitella Ortho Medical (05634). In een later stadium is er een schouderbrace te gebruiken, zoals Schouderbrace Orliman (06122).

zware medium lichte brace

De beste schouderbraces op een rijtje

We hebben de zeer goede schouderbraces nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Mitella Ortho Medical Schouder en Arm
05634

Een Ortho Rest Mitella wordt gedragen als draagondersteuning voor de schouder en arm en als bewegingsbegrenzer. De mitella immobiliseert de schouder en arm maar ook de elleboog en onderarm. Hierdoor wordt de klachten minder, en zorgt de mitella schouderbrace voor rust en ontspanning. De zwarte Ortho Rest mitella is zowel voor de linker, als voor de rechter zijde te gebruiken..

€ 16,40

Schouderbrace Orliman Therago
06122

De orliman therago functionele elastische schouderbandage is gemaakt van rondgebreid ademend materiaal. De schouderbrace geeft compressie en zorgt dat het schoudergewricht bij elkaar wordt gehouden. Middels een band die over de borstkas en de rug loopt wordt de bandage gesloten. De therago functionele elastische schouderbrace is verkrijgbaar in 5 maten en is dankzij het universele karakter zowel links als rechts te dragen.

€ 81,87

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399