Toevoegen aan winkelwagen
Aanbieding!

Rugbrace Kinderen Reh4Kids

Oorspronkelijke prijs was: € 52,50.Huidige prijs is: € 36,75. Incl. BTW

-30%

De rugbrace van Reh4Kids is een ondersteunende rugbandage voor kinderen van 2 tot 12 jaar. De brace heeft een extra ondersteunende band om de gewenste steun in te stellen. Geschikt voor lage rugklachten bij kinderen.

Rugbrace Kinderen Reh4Kids  52,50 Oorspronkelijke prijs was: € 52,50. 36,75Huidige prijs is: € 36,75. Incl. BTW

Algemene informatie over deRugbrace Kinderen Reh4Kids

De Reh4Kids rugbrace is bedoeld om de onderrug te ondersteunen. En hiermee de wervels van de lumbale wervelkolom te ondersteunen. Bij kinderen kunnen hier meerdere oorzaken voor zijn. Dit kan aangeboren zijn, ontstaan door overbelasting of door houding. De spieren verstijven en de rug wordt pijnlijk.
Steeds meer kinderen klagen over rugpijn. Dit komt onder andere door het sjouwen van zware rugzakken, maar nog vaker door een slechte houding of door inactiviteit. Met name het gamen of het zitten voor een computerscherm.
De brace is gemaakt van AirRubber, wat materiaal is dat wel langer gerekt kan worden, maar dan niet breder wordt. Hierdoor blijft de rug brace compressie geven. Daarnaast ademt het materiaal goed en door de vlechtende vormen is er ook een massage effect op de spieren.
De brace is te gebruiken bij overbelasting, na een fractuur, verrekking van de rug of bij een verkeerde stand van de wervelkolom.
De rugbrace van Reh4Kids is dan de ideale oplossing.

Kenmerken van de Rugbrace Kinderen Reh4Kids

Kleur: Grijs
Materiaal binnenzijde: AirRubber
Ademend en huidvriendelijk

Extra informatie

Maat: Geen selectie

,

Omvang taille: Geen selectie

,