• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Vanaf € 39,47 Prijs (incl. btw)

00178


(0)

Hielpijn wordt verlicht door ViscoSpot, een inleghak van transparant zacht siliconen materiaal met een extra zacht deel voor de pijnlijke aanhechtingsplaats onder de hiel. Deze zogenaamde softspot is drukabsorberend en blauw van kleur. De blauwe spots zitten aan de binnenzijde van de ViscoSpot. ViscoSpot is probleemloos te reinigen en kan in iedere (sport)schoen gedragen worden.

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Algemene informatie over de ViscoSpot:ViscoSpot wordt gebruikt bij fasciitis plantaris of een hielspoor (heelspur). Onder de voetzool bevindt zich een peesplaat (aponeurosis plantaris of fascia plantaris) waarbij zich de oorzaak voordoet die hielpijn veroorzaakt.

Oorzaken die hielpijn kunnen veroorzaken zijn een doorgezakte middenvoet (knikplatvoet), overgewicht, een ongeval en een begeleidende klacht bij bepaalde ziektebeelden.


 

Kenmerken van een ViscoSpot:Kleur: transparant met lichtblauw softspot component, gepositioneerd aan de binnenkant van de hiel

Materiaal: siliconen

Gemakkelijk te reinigen met zeep

Dikte ca. 1 cm (indrukbaar)

Geleverd per paar om beenlengteverschil te voorkomen
Unieke productcode (UPC)00178
ProducttypeBrace - Bandage
Categorieën Hielspoor, Hielpijn kussens, Gescheurde achillespees, Achillespees ontsteking, Achillespees overbelasting, Enkel peesontsteking, Voet haglundse exostose, Hielspoorklachten, Hielpijn, Voet slijmbeursontsteking, Voet ziekte van sever
Prijs (excl. btw)€ 32,62
Prijs (incl. btw)€ 39,47
BTW hoog (21%)€ 6,85
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399