• GRATIS VERZENDEN
  VANAF € 60 INCL BTW

 • DESKUNDIG
  ADVIES

 • GROOT
  ASSORTIMENT

 • SNELLE
  LEVERTIJD

Winkelmand

€ 39,95 Prijs (incl. btw)

06114


Beschikbaar

De enkelbrace van Reh4Kids is een ondersteunende en stabiliserende enkelbrace voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar. Het is een beschermende enkelbrace en zeer geschikt voor het gebruik na een enkeltrauma of ernstige instabiliteit. 

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Algemene informatie over de Enkelbrace Kinderen Reh4Kids

Deze enkelbrace is gemaakt speciaal voor kinderen. Hij is comfortabel en heeft een vetersysteem. Hierdoor is er een optimale compressie en stabiliteit de bieden aan de enkel. Wanneer de enkel verstuikt is, na een operatie of preventief is de Enkel brace Kinderen Reh4Kids ideaal. Ook wanneer uw kind vaak zwikt door de enkel dan is deze enkel brace de beste oplossing. Hierdoor kan hij continu gebruikt worden in het dagelijks leven na een blessure of alleen tijdens het sporten.De brace is voorzien van laterale verstevigingen, gemaakt van zeer licht plastic. Tevens banden die een figuur van 8 maken en hierdoor extra stevigheid geven aan de enkel. Met de vingergrepen zijn deze banden naar wens strak te trekken.
De brace bestaat aan de binnenzijde uit ActivSpace, wat waterdicht is en toch ademend. Daarnaast niet elastisch, zodat dit weer extra stevigheid aan de enkel geeft.

Kenmerken van de Enkelbrace Kinderen Reh4Kids

Kleur: Grijs
Materiaal binnenzijde: ActivSpace
Universeel

 

 

Unieke productcode (UPC)06114
ProducttypeBrace - Bandage
Categorieën Enkelbrace zwaar, Kinderbraces, Enkel bandletsel problematiek, Gescheurde enkelbanden, Enkel instabiliteit, Enkel revalidatie, Enkel verstuiking en verzwikking
Prijs (excl. btw)€ 36,65
Prijs (incl. btw)€ 39,95
BTW laag (9%)€ 3,30
Beschikbaarheid Beschikbaar
Merk Reh4Kids
Indicaties Kinderfysiotherapie, Enkel pathologie
Hoofdproduct Enkelbrace

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399