Aanbieding!

Zamst Kniebrace ZK 7

 62,29 84,56 Incl. BTW

-30%

De Zamst ZK 7 kniebrace heeft een semi-open design en geeft een perfecte pasvorm en voorkomt afzakken van de brace. De brace heeft aan de bovenkant een gesloten structuur en is onderaan te sluiten met klittenband.

Zamst Kniebrace ZK 7  62,29 84,56 Incl. BTW

De Zamst ZK-7 kniebrace

De ZK-7 kniebrace is een brace met een goede stabiliteit en kan ondersteunen bij knieklachten tijdens fysieke activiteiten. De brace zorgt voor een mediale en laterale steun aan de knie en ook een lichte steun aan anterior (voorkant). De twee klittenband sluitingen geven een perfecte pasvorm rond de knieschijf, met een goede compressie mogelijkheid.

Voordelen van een ZK7 zamst kniebrace

De brace heeft een semi-open design geeft een perfecte pas vorm en voorkomt zakken van de brace. De ZK 7 is voorzien van twee baleinen, deze verbeteren de laterale/mediale stabiliteit en geeft geen beperking in de flexie en extensie beweging.

De kniebrace is gemaakt van ademend en elastisch materiaal. Dit zorgt voor een goede afvoer van de transpiratie. Het materiaal is neopreen.

Indicaties voor de Zk-7 kniebrace van Zamst

Geschikt bij instabiliteit van de knie

Lichte ACL problemen

Lichte laterale en mediale problemen

Preventief

Welke Zamst braces heeft premed

Premed heeft naast deze kniebrace diverse braces van het Merk Zamst in haar assortiment. Klik hier voor meer informatie over Zamst en voor alle Zamst braces.

Extra informatie

Omvang bovenbeen: Geen selectie

, , , , , ,