• GRATIS VERZENDEN
  VANAF € 60 INCL BTW

 • DESKUNDIG
  ADVIES

 • GROOT
  ASSORTIMENT

 • SNELLE
  LEVERTIJD

Winkelmand

€ 71,95 Prijs (incl. btw)

05553


Beschikbaar

Een Gymstick Original bestaat uit een zeer lichte glasvezel stok, elastische weerstand-oefenbanden en bevestigingslussen voor handen en voeten. De Gymstick Original wordt geleverd in verschillende weerstanden, die afhangen van persoonlijke omstandigheden, zoals de leeftijd, mannen/vrouwen, getrainde en ongetrainde personen. Oefendoelen van de training met de Gymsticks zijn mobiliseren (lenigmaken), spierversterken, training van hart- en bloedvaten (cardiovasculaire training en stofwisseling) en afvallen. Training met de GymstickOriginal vindt plaats met het gehele lichaam. Gymsticks worden gebruikt bij individuele training (personal training), groepstraining, revalidatietraining en bij sporttraining.

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Algemene informatie over de Gymstick Original:De weerstand van de Gymstick is bij alle versies gelijk, echter de weerstand neemt bij de zwaardere versies exponentieel sneller toe.

Een oefening met een Gymstick Original betekent dat de banden maximaal uitgerekt moeten kunnen worden, waarbij de stok als een hefboom fungeert.

Het tempo waarin de oefeningen elkaar opvolgen heeft invloed op het cardiovasculaire systeem, waarbij tevens de stofwisseling (uitwisseling van zuurstof, koolzuur, voedingsstoffen en afvalstoffen) in de spieren en organen toeneemt.

De oefeningen kunnen in driedimensionale richtingen worden uitgevoerd.

Door de elastische banden aan twee zijden op te rollen is het mogelijk om snel van oefening te wisselen, waarbij de trainingsintensiteit hoog blijft.

De Gymstick Original heeft een lengte van 1.30 m, weegt weinig en is daardoor gemakkelijk mee te nemen.Kenmerken van de Gymstick Original:Totale lengte Gymstick: 1.30 m

Elastische oefenbanden

Glasvezel stok

Weerstandsbanden:

Licht 1 – 10 kg (groen) geschikt voor revalidatie en ouderen

Medium 1 – 15 kg (blauw) geschikt voor junior atleten en ongetrainde vrouwen

Zwaar 1 – 20 kg (zwart) geschikt voor vrouwen en ongetrainde mannen

Zeer zwaar 1 – 25 kg (zilver) geschikt voor getrainde mannen en atleten

Super zwaar 1 – 30 kg (goud) geschikt voor zeer getrainde mannen en atleten
Unieke productcode (UPC)05553
ProducttypeOefenmateriaal
Categorieën Elastische tubes bodytrainers, Spierversterking borst, Spierversterking bovenarm, Spierversterking buik, Spierversterking dijbeen, Spierversterking onderarm- en pols, Spierversterking onderbeen, Spierversterking rug, Spierversterking schouder
Prijs (excl. btw)€ 59,46
Prijs (incl. btw)€ 71,95
BTW hoog (21%)€ 12,49
Beschikbaarheid Beschikbaar
Itemgroup 1
Merk Gymstick
Zoekkleur Groen, Blauw, Zilver, Zwart
Indicaties Oefentherapie, Fitness

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399