• GRATIS VERZENDEN
  VANAF € 50

 • DESKUNDIG
  ADVIES

 • GROOT
  ASSORTIMENT

 • SNELLE
  LEVERTIJD

Winkelmand

€ 38,07 Prijs (incl. btw)

00768


Beschikbaar

Voorkomt te veel kromming in borstwervelvelkolom. Voor afhangende schouders. Ondersteunt een betere inademing. Ventilerende rechthouder. ZIE OOK ONZE HOUDINGSCORRECTOR!.

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

LET OP: de maatvoering valt klein

Algemene informatie over de Ventilerende rechthouder:De GM® Ventilerende Rechthouder ondersteunt het sleutelbeen voor een constante betere houding van de rug en schouders. Deze hulp is bijzonder doeltreffend voor jongeren, met de groeistoornisziekte van Scheuerman, die de neiging hebben de schouders te laten hangen en de bovenrug te veel te krommen.

Met behulp van de ventilerende rechthouder kan een betere houding aangeleerd worden. Hangende schouders drukken de borstkas in elkaar en hebben gevolgen voor de inademing.

Een verkeerde houding is niet alleen onelegant maar kan ook schadelijke gevolgen hebben.Kenmerken van de Ventilerende rechthouder:Houdt rekening met in of uitgeademde toestand bij het opmeten van de benodigde maatvoering.

Ventilerende bandage

Instructievideo van de Ventilerende Rechthouder:Unieke productcode (UPC)00768
ProducttypeBrace - Bandage
Categorieën Borstkas rechthouder, Bekken, Rib breuk fractuur, Rib kneuzing, Rib revalidatie, Rug botontkalking, Rug breuk fractuur, Hoge (thoracale) rugklachten, Rug preventie, Rug revalidatie, Rug scheuermann, Rug scoliose, Verbetering lichaamshouding rug, Sleutelbeen artrose en artritis, Sleutelbeen breuk fractuur, Sleutelbeen kapselband letsel, Sleutelbeen verbetering lichaamshouding, Sleutelbeen zwelling
Prijs (excl. btw)€ 34,93
Prijs (incl. btw)€ 38,07
BTW laag (9%)€ 3,14
Beschikbaarheid Beschikbaar
Category Orthopedische hulpmiddelen
Itemgroup 1
Zoekkleur Bruin
Indicaties Verbeningsstoornissen wervelkolom (niet gespecificeerde regio), Claviculafractuur, Standsafwijking TWK
Hoofdproduct Corrigerende rugbrace
Merk GM

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399