• GRATIS VERZENDEN
  VANAF € 60 INCL BTW

 • DESKUNDIG
  ADVIES

 • GROOT
  ASSORTIMENT

 • SNELLE
  LEVERTIJD

Winkelmand

Niet beschikbaar

05275


Niet beschikbaar

Op een strakgespannen Kettler trampoline (springmat met veren) kunt u oefeningen doen ter bevordering van de spierkracht van de beenspieren, de coördinatie, bevordering van de lichaamsbalans, het evenwicht en de algemene stofwisseling.

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Algemene informatie over de Kettler Trampoline:Op een trampoline kunt u de spierkracht van de kuitspieren (m. triceps surae) en de dijbeenspieren (m. quadriceps femoris) vergroten. Met de Trampoline van Kettler kunt u naast spierversterking de coördinatie oefenen, waarbij de informatie uit gewrichtkapsels, banden en spieren (artrokinetische reflex) en het ruggenmerg een belangrijke rol spelen. Het evenwicht wordt getraind via een communicatie tussen de evenwichtsorganen, de ogen en de informatie uit spieren, gewrichtkapsels, banden en spieren. Om het evenwicht in balans te brengen, spelen interacties via het centrale zenuwstelsel (ruggenmerg en hersenen) een grote rol.

Ziektebeelden die in aanmerking komen voor training met een trampoline aan de benen zijn: status na ongevallen en operaties. Aandoeningen bij coördinatie- en evenwichtsstoornissen zijn: aandoeningen van het centrale (ruggenmerg en hersenen) en perifere zenuwstelsel (zenuwaandoeningen aan de buitenzijde van het lichaam). Instructies en oefenen bij genoemde ziektebeelden uitsluitend na overleg met uw fysiotherapeut of oefentherapeut. Naast genoemde aandoeningen heeft het springen op een trampoline ook een preventieve werking op het lichaam doordat de algemene stofwisseling (biochemische processen) wordt aangezet, zoals een verbetering van de bloedcirculatie en de opbouw en afbraak van voedingsstoffen.Kenmerken van een Kettler Trampoline:Stalen poten (6) met antislip doppen

32 springveren voor een gelijkmatige spanning

Materiaal springmat: Polypropyleen

Sterk gepolsterde, beschermende en veilige randbekleding

Maximaal gebruikersgewicht: 100 kg

Geschikt voor volwassenen en kinderen

Kleur: zilver/zwart

Doorsnede Kettler Trampoline 95 cm of 120 cm

Niet voor professioneel gebruik geschikt
Unieke productcode (UPC)05275
ProducttypeFitness
Categorieën Trampolines, Spierversterking dijbeen, Spierversterking onderbeen, Trampoline, Conditietraining
Prijs (excl. btw)€ 53,58
Prijs (incl. btw)€ 64,83
BTW hoog (21%)€ 11,25
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Itemgroup 1
Merk Kettler

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399