• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 15u

€ 37,99 Prijs (incl. btw)

06111


levertijd 4 a 5 werkdagen
(0)

De Tunturi Mini Bike - Stoelfiets is compact en effectief. Zet je Tunturi Stoelfiets voor je bank en doe je fietsoefeningen terwijl je een boek leest. Ongemerkt ben je in beweging, verbrand je calorieën en blijft je conditie op pijl. Ook voor het trainen van je armspieren kun je de Tunturi Mini Fiets gebruiken. Zet hem op tafel en geef je armspieren de broodnodige beweging. De ideale beweging om langdurig zitten achter de computer af te wisselen met bewegen. 

 


Algemene informatie over de Tunturi Mini Bike

 

De Tunturi Mini Bike - Stoelfiets is compact en effectief. Zet je Tunturi Stoelfiets voor je bank en doe je fietsoefeningen terwijl je een boek leest. Ongemerkt ben je in beweging, verbrand je calorieën en blijft je conditie op pijl. Ook voor het trainen van je armspieren kun je de Tunturi Mini Fiets gebruiken. Zet hem op tafel en geef je armspieren de broodnodige beweging. De ideale beweging om langdurig zitten achter de computer af te wisselen met bewegen. De mini bike van Tunturi is geschikt voor thuis gebruik. 

De voordelen van de Tunturi Mini Fiets zijn dat de fiets inklapbaar is en eenvoudig in gebruik om uw arm en beenspieren te trainen. 

 

Kenmerken van een Tunturi StoelfietsKleur: wit

Gewicht: 2,5 kg

 

Unieke productcode (UPC)06111
ProducttypeOefenmateriaal
Categorieën Stoelfietsen
Prijs (excl. btw)€ 31,40
Prijs (incl. btw)€ 37,99
BTW hoog (21%)€ 6,59
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399