• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Vanaf € 53,52 Prijs (incl. btw)

02927


(0)

Stabilisatie van het schoudergewricht met de Push med Schouderbrace is een effectieve schouderfixatie zonder nekbelasting.
De Push med Schouderbrace bestaat uit drie onderdelen: rompband, bovenarmlus en polslus.
Posities van de Push med Schouderbrace kunnen met klittenband zo worden ingesteld en gefixeerd dat de arm optimaal wordt ondersteund.
Aantrekken van de brace kan gemakkelijk door de patiënt zelf worden uitgevoerd.
Indicaties liggen in het gebied van het sleutelbeen, de bovenarm en het schoudergewricht. Contra indicaties voor deze brace zijn niet bekend.
Bij te strak aantrekken kunnen stuwingklachten ontstaan.

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Algemene informatie over de Push med Schouderbrace:

Het gebruik van het zachte zogenaamde Sympress materiaal geeft veel comfort. Aandoeningen die voor de Push med Schouderbrace in aanmerking komen zijn: sleutelbeenfracturen, status na een (sub)luxatie van het schoudergewricht, (sub)luxatie en rotatielaesies sleutelbeengewrichten (AC- en SC gewricht), opperarmhalsfractuur (subcapitale humerusfractuur), status na schouderoperaties (Neer plastiek, hemischouderprothese, delta totale schouderprothese, endoscopische acromioplastie, rotatorcuff ok, bursa resectie, etc.), restverschijnselen en immobilisatie na een hersenbloeding of herseninfarct (CVA).
 

Kenmerken van de Push med Schouderbrace:

Kleur: grijs Links en rechts te gebuiken De polslus kan over een afstand van 25 cm verschoven worden voor de juiste positionering van de pols Een polslus is huidvriendelijk bekleed met Sympress Zowel de rompband als de hieraan verbonden bovenarmlus en de polslus worden met klittenband gesloten

 

Introductievideo van de Push med Schouderbrace:

 

 

 

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399