• GRATIS VERZENDEN
  VANAF € 60 INCL BTW

 • DESKUNDIG
  ADVIES

 • GROOT
  ASSORTIMENT

 • SNELLE
  LEVERTIJD

Winkelmand

€ 173,50 Prijs (incl. btw)

01056


Levertijd 2 a 3 werkdagen

Voor chronische lage rugklachten, rsi en stress. Combinatie van masseren, rekken en mobiliseren. Borstwervelkolom moet minstens 5º kunnen strekken. Invloed met name op de bovenrug (borstwervelkolom). Geschikt voor versterkte kyfose.

Algemene informatie over een Giant Rolastretcher:Dagelijks 15 tot 20 minuten op de Giant Rolastretcher gaan liggen. Begin de de eerste dagen langzaam met 2 x 5 tot 10 minuten. In het begin voelt de stretcher enigszins hard en onwennig aan. Na een paar sessies ontstaat gewenning.

1) Ga langzaam en zo vloeiend mogelijk op de stretcher liggen. En wel zo dat de wervelkolom recht ligt en in het midden van de stretcher.

2) Leg een kussentje onder uw hoofd en trek uw knieën op. Adem rustig uit en probeer u zo goed mogelijk te ontspannen. Let erop dat u niet in slaap valt!!

3) Bij de eerste keren: kom na 5 minuten overeind door zijwaarts van de stretcher te ´rollen´.

4) Bent u na een paar dagen gewend aan het gebruik van de stretcher, dan kunt u er volledig op gaan liggen. De strekking van uw rug over de bolling van de stretcher wordt dan groter. Dit kunt u dagelijks, 1 of 2 x per dag, 15 tot 20 minuten doen.

Bij chronische aandoeningen als een hernia, scoliose, Scheuermann en Bechterew, kan het gebruik van de stretcher verlichting bieden. Gebruik de stretcher bij dergelijke ziektebeelden uitsluitend in overleg met uw therapeut of arts!!

Als u aan elkaar gegroeide wervels (zgn. blokwervels) of osteoporose heeft of zwanger bent is het ook verstandig om uw therapeut of arts te raadplegen!!

De Giant Rolastretcher is speciaal bestemd voor sportscholen, sporters en mensen langer dan 190 cm.Kenmerken van een Giant Rolastretcher:Handwerk van 1e klas beukenhout.

Voorzien van 28 rollers.

Gepatenteerd voor Europa onder nummer: 9402167-2.

Garantie 5 jaar na aankoop.

Afmetingen: 100 (L) x 26 (B) x 17 (H) cm.
Unieke productcode (UPC)01056
ProducttypeOefenmateriaal
Categorieën Mobilisatietherapie ruggewrichten, Mobiliteit borst en -lendenwervelkolom, Mobiliteit borstwervelkolom, Mobiliteit passieve stretchers, Borstwervelkolom, Lendenwervelkolom
Prijs (excl. btw)€ 143,39
Prijs (incl. btw)€ 173,50
BTW hoog (21%)€ 30,11
Beschikbaarheid Beschikbaar
Itemgroup 1
Magcode 8718868902047
Merk Help
EAN code 8718868902047
Indicaties Myalgie (niet gespecificeerde regio), Neuralgie/neuropathie (niet gespecificeerde regio), Lage rugklachten (a-specifiek), Standsafwijking LWK, Standsafwijking TWK, Repetitive strain injuries (niet gespecificeerde regio), M.Bechterew, Cervicaal syndroom a-specifiek, Verbeningsstoornissen wervelkolom (niet gespecificeerde regio), M.Scheuermann, Cervicobrachialgie, Cervicothoracale klachten

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399