• GRATIS VERZENDEN
  VANAF € 60 INCL BTW

 • DESKUNDIG
  ADVIES

 • GROOT
  ASSORTIMENT

 • SNELLE
  LEVERTIJD

Winkelmand

Niet beschikbaar

06016


Niet beschikbaar

De Thuasne Lombatech rugbrace is stevige gebruiksvriendelijke brace. Gemakkelijk op de gewenste plek of druk te beplaatsen door middel van de losse band.

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.Algemene informatie over de Thuasne LombaTech rugbraceDe rugbrace met gerichte en instelbare ondersteuning voor gematigde tot intense lage rugklachten. De rugbrace bestaat uit 2 delen. De rugbandage en een losse elastische band. Met de losse elastische band is zeer gemakkelijk ondersteuning in te stellen op de exacte pijnzone. Een comfortabele brace met een hoog draagcomfort dankzij de unieke en gepatenteerde aanpasbare rugzijde en de versteviging in het voorpand. Een LombaTech is gemakkelijk aan te trekken dankzij de handige handlussen.

Kenmerken van een Thuasne LombaTech rugbraceDe rugbrace is leverbaar in 2 hoogtes. - Buikhoogte 21 cm en daarbij een rughoogte van 27 cm - Buikhoogte 26 cm en daarbij een rughoogte van 32 cm Leverbaar in 6 maten met een tailleomtrek tot 160 cm.Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399