• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Vanaf € 27,52 Prijs (incl. btw)

05781


(0)

Een ortho Wrap rugbrace basic is gemaakt van neopreen en beschikt over 3 baleinen, die de achterzijde van de rugbrace beter stabiliseren.

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Algemene informatie over de ortho Support rugbrace basic:Met een verhoogd rugpand en de extra versteviging van de baleinen is de ortho Wrap rugbrace basic zeer geschikt voor mensen met a-specifieke lage rugklachten, zoals acute lumbago (spit), hernia (h.n.p.; hernia nucleus pulposis, bulging disc), zenuwpijn (ischialgieforme klachten), rugblessures, slijtage in de wervelkolom (spondylartrosis, spondylosis, discopathie), overbelasting van spieren (spierhypertonie) en een status na een operatie.

Ook preventief gebruik van de ortho Wrap rugbrace basic is van toepassing wanneer bijvoorbeeld een lange zithouding rugklachten kan veroorzaken of bij het tillen van zware lasten.

Wetenschappelijk is vastgesteld dat het dragen van een rugbrace druk uitoefent op de rompspieren, waardoor de spieren actiever worden. Hierdoor wordt geen spierverslapping veroorzaakt, wat vaak wordt gedacht. Men noemt dit een proprioceptieve reflex.


 

Kenmerken van een ortho Support rugbrace basic:Materiaal: Neopreen bekleed met een katoenen binnenbekleding en een nylon jersey buitenbekleding

Klittenbandsluiting aan de voorzijde

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399