• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Vanaf € 134,44 Prijs (incl. btw)

00200


(0)

Bij acute en chronische lage rugklachten laat de LumboTrain rugbrace met frictiepelotte (massage met drukkussen) de gespannen spieren ontspannen.

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Algemene informatie over de LumboTrain


Spit (acute lumbago) of chronische lage rugklachen (a-specifieke lumbosacrale klachten) worden effectief ondersteund met de LumboTrain. Daarnaast ondervindt de lage rug een massage effect van de verstelbare driehoekige frictiepelotte. Comfortabel, goed ademend bracemateriaal heeft naast een massage effect ook een goed stabiliserende functie. Stimulerende prikkels (proprioceptieve prikkels) die door de LumboTrain aan spieren worden gegeven, zorgen voor een grotere activiteit van buik- en rugspieren. Met andere woorden, de spieren worden actiever door het dragen van een LumboTrain. De spierversterkende effecten zorgen ervoor dat een rugbrace als de LumboTrain geen spierverslappend effect geeft, maar juist het omgekeerde. Het is mogelijk dat een spieractiverend effect bijdraagt aan het verminderen van de rugklacht. Indicaties: acute en chronische lage rugklachten (a-specifieke lage rugklachten; disectomie, radiculare klachten, h.n.p., pseudo-radicualire klachten, lumbago, spondylosis, spondylartrosis), status na operatieve ingrepen (o.a. micro disectomie), status na rugblessures.


Kenmerken van de LumboTrain


Het huidvriendelijke en ademende materiaal past zich goed aan de lage rugvorm aan Aan weerszijden van de LumboTrain bevinden zich siliconen stroken voor een goede pasvorm. Deze stroken zorgen er ook voor dat de LumboTrain niet verschuift

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399