• GRATIS VERZENDEN
  VANAF € 60 INCL BTW

 • DESKUNDIG
  ADVIES

 • GROOT
  ASSORTIMENT

 • SNELLE
  LEVERTIJD

Winkelmand

€ 18,96 Prijs (incl. btw)

06060


Beschikbaar

De Reuma Artritis handschoenen hebben anti slip noppen aan de binnenzijde en zijn gemaakt van zacht ademend katoenen Lycra®. Maar ook bij klachten zoals artrose, tendinitis of carpaal tunnel syndroom kunnen de handschoenen van Pro-Orthic ondersteunen bij de vermindering van de klachten. 

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Algemene informatie over de Reuma Artritis Handschoenen Antislip


Deze speciale therapeutische handschoenen verlichten de pijnklachten in de handen en vingers. Maar ook de stijfheid die ontstaat door de reuma. De reuma artritis handschoenen bieden een milde compressie en warmte aan de handen en vingers, hierdoor ontstaat een betere bloedcirculatie. De therapeutische handschoenen kunnen ook gebruikt worden om zwelling te verminderen en dit bevordert een eventueel genezingsproces. 

Er zijn meerdere indicaties waarbij een therapeutische handschoen ondersteuning kan bieden. Niet alleen bij de klachten van reuma en artritis, maar ook bij artrose, carpaal tunnel syndroom of een tendinitis (peesontsteking) kunnen de handschoenen verlichting geven. 


Kenmerken van een Antislip Reuma Artritis Handschoen


De handschoenen zijn gemaakt van zacht ademend katoenen Lycra® en zijn aan de binnenzijde voorzien van anti-slip noppen. Door de katoenen Lycra kan de huid kan ademen en de handen droog blijven. De vingertoppen van de handschoenen zijn open, hierdoor heeft u geen verlies van de grip van de vingertoppen. 
Verder zijn de Reuma Artritis handschoenen wasbaar en latexvrij.

Unieke productcode (UPC)06060
ProducttypeBrace - Bandage
Categorieën Polsbrace met vingers, lichte vingerspalk, Duimbasis artrose en artritis, Pols artrose en artritis, Pols carpaal tunnel syndroom, Pols gewrichts problematiek, Pols peesontsteking, Reuma in de pols
Prijs (excl. btw)€ 17,39
Prijs (incl. btw)€ 18,96
BTW laag (9%)€ 1,57
Beschikbaarheid Beschikbaar

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399