• GRATIS VERZENDEN
  VANAF € 60 INCL BTW

 • DESKUNDIG
  ADVIES

 • GROOT
  ASSORTIMENT

 • SNELLE
  LEVERTIJD

Winkelmand

€ 24,74 Prijs (incl. btw)

05456


Levertijd 45 dagen

Train op een uitdagende manier met de Magic Ball met licht en trainingscomputer de spieren van de onder- en bovenarm. Door het principe van middelpunt vliedende kracht gaat de binnenste rotor draaien. Een verrassend grote tegenkracht wordt opgewekt en spieren en gewrichten worden betrokken bij de training. De ingebouwde verlichting in de Magic Ball geeft de training een extra dimensie.

Algemene informatie over de Magic Ball met licht en trainingscomputerDe MagicBall heeft een stabiele, met een computer gebalanceerde rotor. De ingebouwde verlichting gaat vanzelf branden door de ingebouwde energie opwekkende rotor en werkt zonder batterijen. Om de voortgang van de training bij te houden, is de snelheidsmeter een uitkomst.

Het perfecte trainingsapparaat voor trainen bij sporten als onder andere golf, tennis, squash, cricket, badminton, honkbal, bowlen, basketbal, motorcross en bergbeklimmen. Musici, gitaristen, pianisten en drummers verbeteren de coördinatie tijdens het gebruik van de MagicBall.

Kenmerken van de Magic Ball met licht en trainingscomputerInclusief polsband en startkoord

Anti-slip greep

Versterkt de kracht van vingers, polsen, handen, onderarmen, biceps, triceps en schouders

Meer dan 12.000 rotaties per minuut
Unieke productcode (UPC)05456
ProducttypeOefenmateriaal
Categorieën Hand oog coördinatie, Handtherapie coördinatie, Handtherapie spierversterking
Prijs (excl. btw)€ 20,45
Prijs (incl. btw)€ 24,74
BTW hoog (21%)€ 4,29
Beschikbaarheid Beschikbaar
Itemgroup 1
Indicaties Motorische handicap, Oefentherapie, Onderarmfractuur (totaal), Supracondylaire humerusfractuur, Parese/paralyse (niet gespecificeerde regio), Thoraxchirurgie, Ulnafractuur, Post O.K. elleboog, Bovenkruissyndroom, Post O.K. pols, Hypermobiliteit, Cerebellaire aandoeningen (niet gespecificeerd), Cerebrale aandoeningen (niet gespecificeerd), Instabiele pols, Post-traumatische elleboogklachten, Cervicobrachialgie, Circulatiestoornissen bovenste extremiteit, Post-traumatische polsklachten, Conditietraining, Radiusfractuur, Repetitive strain injuries (niet gespecificeerde regio), Senso-motorische klachten
Magcode 8717842020524
EAN code 8717842020524
Merk Tunturi

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399