• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Vanaf € 39,95 Prijs (incl. btw)

05697


(0)

De Ortho Medical Carpaal Tunnel Syndroom Handpolsbrace is een stevige polsbrace met insteekmanchet (voor gemakkelijk aan- en uittrekken). De OM polshandbrace beschermt de pols en hand tegen buigen, strekken en zijwaarts bewegen. Door gebruik van de Ortho Medical CTS brace krijgt uw pols volledige rust. 

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Handpolsbrace Ortho Medical voor Carpaal Tunnel Syndroom

De OM handpolsorthese wordt met 2 klittenbanden via D-ringen gesloten. Circulair om het polsgewricht wordt een brede elastische omslagband om polshandbrace gewikkeld, waardoor het polsgewricht extra steun en compressie (druk) krijgt bij het dragen van de polsbrace.

De Ortho Medical Polshandbrace wordt geadviseerd bij forse instabiliteit, CTS (Carpaaltunnelsyndroom), Triangular fibrocartilage complex (TFCC), Artrose (radio-carpaal, intercarpaal en CMC II t/m CMC V en MCP II t/m MCP V)bij reumatische klachten (reumatoïde arthritis), toenemende polsklachten na kneuzingen en verstuikingen (contusies; distorsies) status na een posttraumatische reflex dystrofie van Südeck (CRPS), na operaties en fracturen (a-septische botnecrose na fractuur os scaphoïdeum), bij pees(schede)ontstekingen (tendinitis; tendovaginitis) en na overbelasting.


Functie van de Polshandbrace van Ortho Medical

De Ortho Medical polsbrace zorgt voor beperken van de bewegingen van de pols. Buigen (palmair flexie), strekken (dorsale flexie of extensie), naar binnen bewegen (radiaal abductie/deviatie) en naar buiten bewegen (ulnair abductie/deviatie).

Speciaal voor een discus/meniscus beschadiging aan het polsgewricht (Triangular fibrocartilage complex (TFCC) geeft de OM polshandorthese extra bescherming. De ortho medical polshandorthese geeft veel rust aan het polsgewricht en is uitermate comfortabele bij het dragen van de polsbrace.


Eigenschappen van de Ortho Medical Carpaal Tunnel Syndroom brace

De polsbrace is gemaakt van goed ademend, elastisch, materiaal. De brace bestaat uit 2 klittenband fixatiebanden + 1 flexibele en rekbare compressieband (8 cm breed)

Aluminium (aanpasbare en uitneembare) anatomisch gevormde spalk aan de binnenzijde (palmair) van de pols + 1 niet uitneembare spalk aan de buitenzijde (ulnair) van de pols

Loopt tot aan de verbinding met de vingergewrichten (MCP II t/m V)

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399