• GRATIS VERZENDEN
  VANAF € 50

 • DESKUNDIG
  ADVIES

 • GROOT
  ASSORTIMENT

 • SNELLE
  LEVERTIJD

Winkelmand

€ 43,19 Prijs (incl. btw)

00780


Beschikbaar

De GM Comfort Brace is een brace voor de pols die makkelijk aan te trekken is. De brace heeft een enkelvoudige snelsluiting met aantrekkende veters. Met de insteekmouw gemakkelijk aan te trekken. De brace heeft extra versteviging aan zowel handpalm als handrug en is gemaakt van kunstleder. Prijskwaliteit ZEER gunstig!

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Algemene informatie van een GM Comfort brace:


De GM Comfort Brace is een polsbrace die geschikt is voor mensen met een verminderde handkracht om de polsbandages aan te trekken. Een glij-sok of insteekmouw zorgt voor een eenvoudige positionering van de GM Comfort Brace, waarna de polsorthese met een veterfixatie met klittenbandsluiting, in plaats van straps met klittenbandsluitingen, gemakkelijk en zonder belasting wordt gesloten. Deze polsbrace is ontwikkeld om gemakkelijk aan te trekken bij een beperkte handfunctie. De polsbrace is te gebruiken bij artrose, degeneratie en instabiliteit van de pols.

Kenmerken van de GM Comfort brace:


Kleur: beige/zwart.
Materiaal: goed ademend kunstleder.
Voorzien van een zachte voering.
Verstevigd aan de handpalmzijde met een aanpasbare, aluminium, spalk (lepel) en extra baleinen aan de strekzijde van de pols.
Unieke productcode (UPC)00780
ProducttypeBrace - Bandage
Categorieën Polsbrace zwaar, Skibrace pols, Pols artrose en artritis, Pols breuk fractuur, Pols breuk middenhandsbeentje, Pols carpaal tunnel syndroom, Pols ganglion, Pols gewrichts problematiek, Pols hypermobiliteit, Pols instabiliteit, Pols kapselproblematiek, Pols kneuzing, Pols overbelasting, Pols peesontsteking, Pols preventie, Reuma in de pols, Pols revalidatie, Pols rsi, Pols tfcc klachten, Pols verstuiking en verzwikking
Prijs (excl. btw)€ 39,62
Prijs (incl. btw)€ 43,19
BTW laag (9%)€ 3,57
Beschikbaarheid Beschikbaar
Category Orthopedische hulpmiddelen
Itemgroup 1
Hoofdproduct Polsbrace
Merk GM
Zoekkleur Bruin, Zwart
Indicaties Post-traumatische polsklachten, Arthritis polsgewricht, Dérangement carpale, Arthrosis deformans polsgewricht, Sportblessure(s) (niet gespecificeerde regio), Post O.K. pols, Carpaal tunnelsyndroom, Repetitive strain injuries (niet gespecificeerde regio), Pols pathologie, Carpale peesaandoeningen, Reumatoïde ziekten (niet gespecificeerde regio), Luxatie/subluxatie en distorsie (niet gespecificeerde regio), Instabiele pols

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399