• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Vanaf € 36,28 Prijs (incl. btw)

05972


(0)

De Cellacare Manus Comfort stabiliseert het polsgewricht in een functioneel neutrale stand, comprimeert en vermindert oedeemvorming. De compressie wordt gegeven door een combinatie van anatomisch gevormd tricot, een halvemaanvormige siliconen pelotte en een stabilisatieband.

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Algemene informatie over de Cellacare Manus Comfort PolsbandageDe Cellacare Comfort polsbandage kan worden ingezet bij actieve artrose/artritis van de pols, posttraumatisch na matige tot ernstige distorsies (verstuikingen), peesontstekingen rondom de pols. Maar ook bij instabiliteit en functionele overbelasting rondom de pols. De polsbandage van Lohmann & Rauscher is aan de anatomische vorm van de pols aangepast. De tricot bandage met een halvemaanvormige pelotte van silicone, een uitneembare stabilisatiespalk en een circulaire stabilisatieband draagt zorg voor de steun en stabiliteit van de pols.


 

Kenmerken van een Cellacare Manus ComfortDe anatomisch gevormde spalk aan de binnenkant van de hand kan indien nodig door een vakman thermoplastisch worden aangepast.

De polsbrace is leverbaar in verschillende maten en voor de linker of rechterzijde.

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399