• GRATIS VERZENDEN
  VANAF € 60 INCL BTW

 • DESKUNDIG
  ADVIES

 • GROOT
  ASSORTIMENT

 • SNELLE
  LEVERTIJD

Winkelmand

€ 32,10 Prijs (incl. btw)

06056


Beschikbaar

De Orliman Manutuc Fix Rhizart is een slanke duimbrace met baleinen en klittenbandsluiting. Een goede indicatie voor het gebruik van deze brace is de CMC-1 en MCP-1 artrose, pijnklachten aan de duim of duiminstabiliteit. 

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Algemene informatie over de Manutec Fix Rhizart

Een Orliman duimbrace is een stabiele (baleinen) en stijlvolle (dun materiaal) ondersteuning voor uw klachten. De brace is zo ontwikkelt dat deze zowel links als rechts kan worden gedragen. De balein in de Manutec duimbrace kan licht worden verbogen om de gewenste pasvorm te krijgen. 

De Orliman Manutec Fix Rhizart is gemaakt van ademend materiaal met openingen voor een goede circulatie. Deze duimbrace wordt gesloten met een klittenbandsluiting op zowel de pols als de duim. Hierdoor is de gewenste druk gemakkelijk in te stellen. 

Indicaties waarbij het dragen van een Manutec Fix Rhizart ondersteuning kan bieden zijn: CMC 1 en/of MCP 1 artrose, duiminstabiliteit, peesontsteking en sportblessures zoals een ski duim. 

Kenmerken van een Manutec Fix Rhizart

Gemaakt van ademend materiaal
Bilateraal design (voor zowel links als rechts)
Instelbare balein

De lengte van de brace:
Maat 1 = 11 cm
Maat 2 = 13 cm

Unieke productcode (UPC)06056
ProducttypeBrace - Bandage
Categorieën Duimbrace zwaar, Duimzadelgewricht cmc 1, Skibrace duim, Duimbasis artrose en artritis, Skiduim bandletsel, Duim breuk fractuur, Duim instabiliteit, Duimbasis of zadelgewricht instabiliteit, Duim kapsel problematiek, Duim overbelasting quervain, Duim overstrekking, Duim reuma, Duim revalidatie, Duim rsi
Prijs (excl. btw)€ 29,45
Prijs (incl. btw)€ 32,10
BTW laag (9%)€ 2,65
Beschikbaarheid Beschikbaar

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399