• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Vanaf € 79,95 Prijs (incl. btw)

06196


(0)

De OmoLoc is een orthese die het schoudergewricht in de gedefinieerde positie fixeert en rust geeft. Daartoe wordt de elleboog in de vereiste gebogen stand van 90–100° gefixeerd.

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Bescherming voor de schouder door de Bauerfeind armsling

De OmoLoc is een schouderbrace die de schouder in de gedefinieerde positie fixeert en rust geeft. De elleboog wordt in de vereiste gebogen stand van 90–100° gefixeerd. De elleboog wordt aan de zijkant in de OmoLoc gefixeerd om te voorkomen dat de arm eruit glijdt en geeft het schoudergewricht de noodzakelijke bescherming en steun. De onderarm wordt door de afzonderlijk te positioneren en in te stellen banden op het lichaam gefixeerd. De band voor de onderarm en de banden voor de hand kunnen voor therapeutische doeleinden korte tijd worden losgemaakt. Drie onafhankelijk van elkaar te positioneren armlussen maken een aanpassing aan de armlengte van de gebruiker mogelijk en bieden een betrouwbare fixatie van de arm.
 

Omoloc van Bauerfeind geeft comfort op hoog niveau

OmoLoc is eenvoudig aan te leggen en kan zelfs ‘s nachts door de gebruiker worden gedragen. Het materiaal van de orthese is huidvriendelijk en comfortabel. Er is geen schouderband nodig voor gebruik bij de OmoLoc. Hiermee wordt een onjuiste positie van de arm vermeden.
 

Wanneer is een Omoloc geschikt om te gebruiken?

Het schoudergewricht kan direct na operatie of na een schouderluxatie worden geïmmobiliseerd. De open en lichte constructie van de orthese maakt het onderhouden van de persoonlijke hygiëne eenvoudiger vooral rond de wond.

 • Immobilisatie van het schoudergewricht bijv. Na een schouderoperatie
 • Uit de kom schieten (luxatie) van de schouder
Unieke productcode (UPC)06196
ProducttypeBrace - Bandage
Categorieën Mitella met rompfixatie, Armdraag-slings
Prijs (excl. btw)€ 73,35
Prijs (incl. btw)€ 79,95
BTW laag (9%)€ 6,60
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399