• GRATIS VERZENDEN
  VANAF € 60 INCL BTW

 • DESKUNDIG
  ADVIES

 • GROOT
  ASSORTIMENT

 • SNELLE
  LEVERTIJD

Winkelmand

€ 6,35 Prijs (incl. btw)

05638


Beschikbaar

Thera-Band Loops zijn oefenbanden met verschillende weerstanden en verschillende lengtes die zeer geschikt zijn voor spierversterkende oefeningen.
Bepaalde uitgangshoudingen maken de Thera-Band Loops geschikt voor met name de bilspieren en spieren van de onderste en bovenste extremiteit.
Daarnaast kunnen Thera-Band Loops goed worden gecombineerd met andere oefenmaterialen, zoals zitballen, balansborden, etc..

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Algemene informatie over Thera-Band Loops Oefenbanden:Spiergroepen die specifiek getraind worden met Thera-Band Loops zijn de afvoerende spieren van de armen (abductoren), de afvoerende spieren van de benen (abductoren), de strekker van de knie (m. quadriceps femoris) en spieren die vanaf een gefixeerd punt (b.v. deurknop, tafelpoot) via de band kunnen aanspannen, zoals de buigers en strekkers van de armen (m. biceps en triceps brachii) en de buigers en strekkers van de benen (m. quadriceps en hamstrings), de nekspieren (m.sternocleido mastoïdeus, m. erector truncus cervicalis), etc..Kenmerken van Thera-Band Loops Oefenband:3 maten (20,5, 30,5 en 45,5 cm)

4 weerstanden (geel, rood, groen en blauw)

Bevat latex
Unieke productcode (UPC)05638
ProducttypeOefenmateriaal
Categorieën Elastische banden accessoires
Prijs (excl. btw)€ 5,25
Prijs (incl. btw)€ 6,35
BTW hoog (21%)€ 1,10
Beschikbaarheid Beschikbaar
Itemgroup 1
Merk Thera-Band
Zoekkleur Geel, Rood, Groen, Blauw
Indicaties Oefentherapie, Fitness

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399